Lobster murtaa muureja uudella sinkullaan

Kolmatta albumiaan valmisteleva Lobster jatkaa isolla kädellä ja suurella sydämellä työstettyjen rockbiisien sarjaansa singlellään Two Walls.
Herkän ja moniulotteisen Two Wallsin sanomana on, että rakkaus voittaa uhrauksien ja heittäytymisen kautta.
”Uskon ihmisten hyvyyteen ja muurit on tehty murrettaviksi”, kertoo biisin tekstin kirjoittanut rumpali Esko ”Zeko” Takamäki.
”Ihminen niin helposti rakentaa itsensä ympärille seiniä, ettei joutuisi näyttämään tunteitaan julkisesti, eli näyttämään omaa sisintään”, lisää vokalisti Ana Kaunisto.
Viime vuonna kirjoitettu biisi on monitulkintainen. Sen voi nähdä myös traagisen ajankohtaisena nyt, kun Euroopassa käydään sotaa.
”Tekstin myötä aloimme analysoimaan niinkin isoja asioita kuin että miksi esimerkiksi diktaattorit rakennuttavat mielettömiä palatseja. Vain ollakseen niiden sisällä yksin itsensä kanssa? Toisaalla sama henkilö aiheuttaa kaaosta, tuhoamalla tavallisen ihmisen kodit. Viestinä siis diktaattoreille ja heidän käskyläisilleen; purkakaa kuvitteelliset seinät ympärillänne. Meillä on vain yksi maapallo ja yksi elämä. Miksi siis tuhlata aikaa sotimalla!? Make love, not war!” Ana kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.