Hienon comebackin tehnyt Kymppilinja julkaisee uuden sinkun: ”Kappaleella on mielentila, jossa uskotaan olevan ikuisesti nuoria ja kuolemattomia”

Kymppilinja julkaisee uutta musiikkia.

Kultarajan rikkoneella Aallot-hitillä hienon comebackin tehnyt Kymppilinja julkaisee tänä yönä uuden singlen Forever young. Kappaleen. tuotannosta vastaa yhtyeen jäsenet Niko Lith ja Sami Grönroos.
Kappaleella on mielentila, jossa uskotaan olevan ikuisesti nuoria ja kuolemattomia. Kuolemattomuudella viitataan siihen, että kun aika jättää, niin tarinat kuitenkin jäävät ikuisesti elämään. Kappaleen tuotannossa haluttiin kokeilla jotain meille uutta ja erilaista ja kokonaisuutena kappaleesta tuli yksi eheimmistä biiseistä, joka ollaan koskaan tehty, yhtye kertoo kappaleesta.
Vuoden 2010 virallisesta kesähitistä Minä (feat. Mariska) koko kansan suosioon noussut Kymppilinja julkaisi heinäkuussa kahdeksan vuoden jälkeen uutta musiikkia. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2012, mutta on palannut viimeisen vuoden aikana yhdessä studiolle sekä keikkalavoille.
Tässä on ollut jo muutaman vuoden ajan fiilis, että hommat jäi pahasti kesken aikoinaan. Kuten ne jäivätkin. Pikkuhiljaa sen jälkeen, kun päästiin keskenään juttelemaan menneistä asioista ja fiiliksistä, hiipi ajatus että pakko tämä on joku päivä saattaa arvoiseensa päätökseen.
Kymppilinja on yhtye, johon kuuluu Janne Ordén, Niko Lith ja Sami Grönroos. Kolmikko on tehnyt musiikkia yhdessä 2000-luvun alusta. Vuoden 2010 hittisinglen Minä (feat. Mariska) lisäksi yhtye on aiemmin julkaissut kaksi albumia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.