Lappeenrantalainen Admire the Grim julkaisi toisen singlensä tulevalta EP-debyytiltään

Admire the Grim on melodista death metalia soittava bändi Lappeenrannasta. Bändi perustettiin vuonna 2021. Kuva: Minna Rossi

Lappeenrantalainen melodista death metallia soittava Admire the Grim julkaisee Rogue Five nimeä kantavan debyytti-EP:n 13.1.2023 Inverse Recordsin kautta. Ensimmäinen single Rogue Five julkaistiin syyskuussa musiikkivideon kera. Toinen single The Flood puolestaan julkaistiin tänään.
– The Flood oli ensimmäinen biisi jonka kirjoitimme yhdessä. Jani sai idean instrumenttiosuuksista ja minä kirjoitin laulut ja sanat. Biisin lyriikat kertovat siitä fiiliksestä, kun tuntuu siltä että hukut omiin ajatuksiisi, erilaisin vertauskuvin kerrottuna,  laulaja Katri Snellman kommentoi The Flood singleä.
Tavoitteena oli kirjoittaa biisi, jossa on tarttuvat kertosäkeet ja liidi osuudet. Biisissa on hyvä energia hyviä bileitä varten. Kirjoitin introriffin ensimmäisenä ja se määritteli biisiin nopeat kitarariffit. Rehellisesti sanottuna tämän biisin kitaraosuudet on tehty mielenkiintoisiksi nimenomaan kitaristeille, kitaristi Jani Loikkanen sanoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.