Esiintyjät antoivat riemun näkyä Lost In Musicissa ja Jere Häkkinen antoi kameran laulaa – Katso hienot kuvat

Erittäin kovaksi livebändiksi tiedetty Ursus Factory ei pettänyt tälläkään kertaa, kirjoittaa keikan valokuvannut Jere Häkkinen.

Lost In Music -kaupunkifestaria vietettiin viime viikolla Tampereella. Viime vuonna koronarajoituksien vuoksi väliin jäänyttä festivaalia päästiin tällä kertaa viettämään ilman rajoituksia. Musiikkialan ammattilaistapahtuman Musiikki & Media yhteydessä järjestettävä Showcase-festivaali esitteli uutta musiikkia ja artisteja laajalla kattauksella ympäri Tamperetta. Tanssi – ja laulukielto oli päättynyt ja sen todella huomasi yleisöstä. Monen artistin välispiikeistä kävi selväksi, että tätä oli odotettu ja kaivattu. Nimittäin Live-musiikkia. Esiintyjät antoivat riemun näkyä ja fiilis tarttui yleisöön.
Torstaina Olympiassa illan avasi Kissa, joka ammentaa musiikillista voimaansa mm. 70-luvun glam-estetiikasta. Keikka pääsi alkamaan hieman myöhässä soundcheck-viivytysten johdosta ja kun verhot saliin avautuivat yleisölle oli bändi jo valmiina lauteilla. Sali täyteen ja rokki soimaan.
Tullikamarin torstai tarjoili laadukkaan kattauksen nousevia nimiä. Meno kiihtyi illan edetessä ja taivas aukeni viimeistään Moon Shot -yhtyeen ensi soinnuista. Tämä Disco Ensemblen, Children of Bodomin ja Lapkon entisistä jäsenistä koostuva yhtye lunasti energiallaan paikkansa suomen rocktaivaalla ja uskon, että sama resepti toimii myös Euroopassa.
Loppuillasta Arppa villitsi täyteen ahdetun Klubin puolella. Erittäin kovaksi livebändiksi tiedetty Ursus Factory ei pettänyt tälläkään kertaa. Kaksi miestä, rummut ja kitara todellakin riittää lavashowhun. Varsinkin kun on kyseessä Jussi ja Allu.
Perjantaina G Livelabissa viihdyttivät Sarparanta, Lapsuus ja Teksti-tv 666. G Live ab Tampere voitti myös Musiikki & Median Vuoden venue -palkinnon. Jos G Livelabin perjantai oli Rock/punk painotteinen, niin vastaavasti Pakkahuone tarjoili hieman kevyemmän kattauksen rap/pop/soul hengessä. Pakkahuoneen puolella Räppäri Hassan Maikal vakuutti lavapreesensillään ja Isaac Senen soulvivahteisessa popissa oli hetkittäin jopa Princemaisia vaikutteita. Sara Siipola tunnelmoi tyylikkäästi Klubin puolella ja Pakkahuoneen illan päätti Vesta. Keikan tunnelma oli rauhallinen ja seesteinen. Yleisö intoutui laulamaan täysin palkein viimeistään siinä vaiheessa kun yksi Vestan tunnetuimmista hiteistä ’Ota Varovasti’ kajahti ilmoille. Tanssi- ja laulukielto oli sillä hetkellä enää kaukainen muisto. Katso nyt upeita Jere Häkkisen ottamia kuvia keikoilta.

Teksti ja kuvat: Jere Häkkinen

Moon Shot
Moon Shot
Moon Shot
Arppa
Yeboyah
Kissa
Vesta
Vesta

 

 

Ursus Factory

 

Ursus Factory

 

 

 

Sarparanta

 

Louie Blue

 

Lapsuus
Sexmane
Isaac Sene
Sara Siipola

 

Hassan Maikal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.