Seinäjoen Vauhtiajot 2021 on suurempi kuin koskaan, ensimmäiset esiintyjät julkaistu

Yksi tänä vuonna järjestetyistä harvoista festivaaleista, Seinäjoen Vauhtiajot, on ensi vuonna täysi-ikäinen. 18-vuotias tapahtuma palaa vuonna 2021 tositoimiin ei vain täydellä kapasiteetillaan, vaan entistä laajemmalla ohjelmistolla.
Jo aiemmin myynnissä olleita erityisen edullisia ”sokkolippuja” eli blind bird -lippuja ostaneet festivaalivieraat voivat olla tyytyväisiä, sillä tulevan vuoden artistikattaus on jälleen keskittynyt maan kärkiartisteihin. Nyt julkaistavat artistit ovat Tehosekoitin, Behm, Reino Nordin, Klamydia, Popeda, Ellinoora, Chisu sekä J. Karjalainen. Koko ohjelmisto julkaistaan maaliskuussa.
Oleellisena osana Seinäjoen Vauhtiajoihin liittyvä autoilun katuratatapahtuma palaa jälleen festivaaliohjelmaan, ja maan suurimmalla katuradalla kisataan paremmuudesta aina Suomen mestaruustasolla.
Vauhtiajot järjestävässä Loud N’ Livessä katsotaan kesään 2021 valoisin mielin. Osaa tänä vuonna hyväksi koetuista uusista järjestelyistä on myös tarkoitus jatkaa entistä paremman festivaalikokemuksen luomiseksi.
– Uskon, että uudet turvallisuusjärjestelyt ovat tulleet osin jäädäkseen, ja pyrimme osaltamme pitämään korkean hygieniatason tapahtumissamme jatkossakin, promoottori Kalle Keskinen toteaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.