Children of Bodomin uuden levyn nimeksi Hexed, COB-pomo Alexi Laiho vihjaa yllättävistä biiseistä: ”Jotkut levyn melodioista voisivat olla napattuja jazz-biiseistä”

Children Of Bodom on yksi niistä kansainvälisesti menestyneistä bändeistä, jotka ovat treenanneet Nosturin uumenissa.

Children of Bodom -yhtye julkaisee uuden levyn 8. päivä maaliskuuta ensi vuonna. Se kantaa nimeä Hexed ja sen julkaisee Nucreal Blast -levymerkki. Kyseessä on Bodomien kymmenes täyspitkä levy.
– Minulle on sanottu, että uuden levyn biisit ovat tarttuvia. Niinpä olen sitä miettinyt ja ehkä biisien muodot ovat helpompia ja helpommin omaksuttavia ensimmäisellä kuuntelulla. Mutta levyllä on ihan hullua kamaa – melkein progea tai ainakin hyvin teknistä materiaalia. Jotkut levyn melodioista voisivat olla napattuja jazz-biiseistä, vaikka ne meille ovatkin täysin metallia, Alexi Laiho kertoi hymyssä suin Blabbermouth-sivustolla.
COB-basisti Henkka Seppälä alias Henkka T. Blacksmith sanoi, että hänellä on vaikeuksia kuvailla bändin uutta musiikkia.
– Tavallaan se tuntuu hyvin tutulta, mutta uusi musiikki myös yllättää. Osa levystä on hyvin tuttua Bodomia, mutta jotenkin tuntuu, että emme ole tämmöistä matskua aiemmin tehneet, Henkka Seppälä sanoi.
Levyjen kansitaide on ollut aina Suomen metalliylpeydelle tärkeä asia. Nyt herra nimeltään Deins Forkas palkattiin tekemään levyn kansi. children-of-bodom-hexed
– Jo joitakin vuosia olen halunnut erilaista lähestymiskulmaa kansitaiteeseemme. Olemme niin tottuneita digitaaliseen taiteeseen, että on vaikea kuvitella muuta tapaa. Koko homman tekeminen tietokoneella on turvallista ja helppoa. Mutta tällä kertaa olimme kaikki sitä mieltä, että haluamme tehdä levyn kannen old school -tyyliin, Seppälä kertoi Blabbermouthille.
– Joten sitten kun löysimme tämän mahtavan kaverin, annoimme hänelle ohjeet: kannen pitää olla purppura väriltään ja viikatemiehen pitää olla keskellä. Puoli vuotta myöhemmin me saimme tämän kuvan ja sitten pienen pohtimisen jälkeen meillä oli Hexedin kansi tehtynä. Se on erilainen kuin mihin aiemmin on totuttu – jopa viikatemies näyttää erilaiselta ja samalla hyvin aavemaiselta, Henkka Seppälä sanoi.

Hexedin biisilista:

01. The Road
02. Under Grass And Clover
03. Glass Houses
04. Hecate’s Nightmare
05. Kick In The Spleen
06. Platitudes And Barren Words
07. Hexed
08. Relapse (The Nature Of My Crime)
09. Say Never Look Back
10. Soon Departed
11. Knuckleduster
12. I Worship Chaos (live)
13. Morrigan (live)
14. Knuckleduster (remix)

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.