Arvostelussa vihtiläisen Sonqon ensimmäinen single Didn’t You Like It Bumpy

Sonqo on tuore suomalainen bändi, jonka musiikki heijastelee syviä, arkojakin tunteita, välillä mustaakin pimeämmän huumorin avustuksella.

Arvostelussa vihtiläisen Sonqon ensimmäinen single Didn’t You Like It Bumpy. Biisi tärähtää käyntiin hyvällä riffillä, jota mäiskitään eetteriin ronskin kauniilla kitarasoundilla. Biisi haastaa kuulijansa ja paranee joka kuuntelulla. Pompahteleva rytmi tukee biisin ajatusta ja etenkin säkeistön matala laulu kuiskaa korvaan sensuellisti kielletyn hedelmän tuntua ja femme fatale -efekti on voimakkaasti läsnä. Erityispisteet biisissä kerääkin laulajan ääni sekä äänenväri ja kitarasoundi. Kertosäe jää pientä koukkua vaille, vaikka muuten on hyvä. Parissa melodianousussa laulajan ääni ei ole niin suvereeni, kuin mitä muun biisin perusteella, mutta tämä varmastikin enemmän tuotannollinen pikku puute.
Kaikin puolin hyvä viisu, jossa on ajatusta ja hyvää vääntöä. Laulajan äänenkäyttö matalissa kohdissa allekirjoittaa sen, miksi miehet herkästi lankeavat jo etukäteen hankalaksi tiedettyyn suhteeseen. Jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tämä bändi vielä saa aikaa.

Arvostelun teksti: Markus Mäkelä

Singlen tekijätiedot:

Laulu, san & sov – Hanna ”Nippi” Koukku*
Kitarat & sävellys – Sami ”Kissa” Niinikoski
Basso – Eemeli Utunen
Koskettimet – Roland Möller
Rummut – Sami ”Kissa” Niinikoski
Tuottaja  -Sami ”Kissa” Niinikoski

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.