ANI ja Nelli Matula haaveilevat häistä Las Vegasissa uudella kappaleella

ANI on aikaisemmin ollut mukana kirjoittamassa Nellin kappaleita, joten yhteisbiisi näiltä kahdelta tuntuu luontevalta. Kuva: Jirina

Nouseva pop-tähti, lahjakkaana biisintekijänäkin tunnettu ANI yhdistää voimansa hurmaavan ja upeaäänisen Nelli Matulan kanssa uudella singlellään Vegasissa naimisiin. Kappale kertoo palavasta ihastuksesta, jossa haaveillaan siitä, että saisi toisen omakseen ja voisi lentää samantien Las Vegasiin naimisiin. Kappaleen on tuottanut ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko.
Kun tuntuu että juttu jonkun ihanan ihmisen kaa ei syystä tai toisesta etene säätämistä pidemmälle, tekis joskus mieli vaan pyytää sitä naimisiin ja lopettaa säätö. Ehkä karata sen kanssa toiselle puolelle planeettaa. Vegasissa naimisiin kertoo siitä epätoivoisesta tunteesta, kun voisi vaan ottaa sen tyypin sun mukaan, lentää Vegasiin ja hommata Elvis-imitaattorin vihkimään teidät. Kun tehtiin tätä biisiä mun tuottajan Aleksanteri Hulkon kanssa, tästä alkoi koko ajan enemmän ja enemmän huokumaan jonkinlainen moderni popstara -energia, ja siks tuntui itsestäänselvältä kruunata se pyytämällä biisille mukaan mun ystävä Nelli Matula, joka on nuoren suomalaisen pop-sukupolven ehdottomia kärkinimiä. Onneks pyysin, ANI kertoo.
Kappaleelle on julkaistu myös ihastumisen tunnetta hehkuva musiikkivideo. Videon on ohjannut mm. Erika Vikmannin Syntisten pöytä -videon takaa löytyvä Jirina.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.