Moderni vaihtoehtorock voimissaan – Katso Blame Me! -yhtyeen uusi musiikkivideo

Kotimainen Blame Me! on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut uutuusalbumia, joka julkaistaan ensi vuoden puolella. Aikoinaan Tuska Torstai -kisassa pitkälle edennyt ja itänaapureissamme Venäjällä sekä Virossa huomattavan paljon keikkailleen alternative-yhtyeen soundi on moderni ja raikas, raskas mutta melodinen, ja bändi yhdistelee popin ja metallin parhaita puolia Bini Silvennoisen heleällä laululla tehostettuna. Aiemmin tällä viikolla sekä Radio Rockilla että YleX:llä soinut single Fire, Fuel and Scars on nyt virallisesti julkaistu.
– Halusin luoda biisin, joka kertoo voimaantumisesta ja oman itsensä löytämisestä vaikeiden ihmissuhteiden keskellä. Siitä rohkeudesta, mitä vahingollisesta suhteesta irtautuminen vaatii. Vaikka vaikeat ratkaisut vaatisivat siltojen polttamista tai vanhasta luopumista, niin siihen täytyy olla valmiina, laulaja ja kappaleen sävellyksessä mukana ollut Bini kertoo. Biisin toinen säveltäjä ja yhtyeen kitaristi Jesse Marttila jatkaa:
– Kappale sai alkunsa juhannuksen jälkihuuruissa perinteisen mökkireissun jälkeen. Hain usean päivän ’rutistamisen’ jälkeistä olotilaa kuvaamaan inspiraatiota 80-luvun poliisisarjojen musiikeista. Syntikan pikaisen ruuvailun jälkeen oikea analoginen retrosoundi alkoi löytyä, ja tätä lähdettiin yhdistelemään pop-punk-tyylin kanssa.
Keravan ShedStudiosilla biisiin saatiin vielä miksaaja Rami Nykäsen kanssa pumpattua lisää metallista soundia, ja lopputuloksena on raskas mutta silti ilmava, kirkassoundinen single.
– Video on kuvattu lokakuussa syksyisessä Lahdessa. Syksyn värien kirjo sopii täydellisesti bändin värien kanssa yhteen – vaahteran oranssit lehdet ja kolea syksyn sininen kajo. Videolle kuvattiin myös tarinan tehosteeksi nuotion räiskyviä liekkejä sysipimeässä Lapakiston luonnonpuistossa, yhtye kertoo.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.