Semifinal avaa jälleen ovensa lokakuussa – Tomi ”Roudi” Hämäläinen jää sivuun klubin toiminnasta

Vuonna 1993 Urho Kekkosen kadulla Tavastia-klubin alakerrassa aloittanut Semifinal avaa jälleen ovensa lokakuun alkupuolella. Uusien kykyjen ponnahduslautana historian saatossa toimineen liveklubin mielenkiintoisen ja ajankohtaisen syysohjelmiston ensimmäiset keikat on nyt julkistettu. Ohjelma täydentyy vielä syksyn aikana.
Soundi-lehti tietää lisäksi kertoa, että samalla kun Semifinal palaa keikkakuvioihin, niin liveklubin pitkäaikainen pyörittäjä ja ohjelmavastaava Tomi ”Roudi” Hämäläinen jää sivuun Semifinalin toiminnasta. Hän on vastannut sen toiminnasta aivan alusta lähtien. Hän kertoi Soundille harkinneensa lopettamista jo aiemmin, mutta rakkaat työtoverit olivat puhuneet hänet aina ympäri. Nyt oli kuitenkin oikea aika vetäytyä syrjään.
Hienot tyypit eivät katoa minnekään tältä pallolta, mutta terveys on katoava luonnonvara. Pandemiastopin ainoana positiivisena puolena olen kokenut unenlaatuni parantuneen huomattavasti ja muutkin aistit ovat saaneet kauan kaivattua lepuutusta. Näin ollen en voinut kuvitellakaan paluuta väistämättä pikkutunneille venyvään työhöni, Hämäläinen kommentoi Soundille.
Tavastian sivuklubin ohjelmistossa nähdään useita tämän hetken kiinnostavimpia nousevia sekä jo paikkansa vakiinnuttaneita artisteja. Keikat käynnistyvät perjantaina 7.10. Nelma U & Friends -illalla. Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Loppuvuonna klubilla esiintyvät muun muassa elokuussa Tavastiankin viittä vaille loppuunmyynyt pop-ryhmä KUUMAA perinteikkäällä joulukuun kymmenennen päivän keikallaan sekä Justin Bieberinkin lämppärinä nähty pop-artisti Sebastian Noto. Noin kerran kuussa Semifinalissa järjestetään Good Boys- ja Kukkatalo-kokoonpanoista tutun Kosmo Jutilan kuratoima Club Pulu, jolla esiintyy artisteja, joista jokaisen pitäisi jo tietää.
Loppuvuodelle julkistettujen keikkojen liput ovat nyt myynnissä!

Lue Soundin juttu aiheesta

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.