Elektropop-tulokas Thelise esittäytyy debyyttisinglellään – Katso uusi musiikkivideo

Uusi elektropop-artisti Thelise. Kuvaaja: Mona Salminen

Tuore single ’Voiks vielä vaihtaa elämää’ ja musiikkivideo esittelevät uuden elektropop-artistin, Thelisen, jonka musiikki synnyttää kutkuttavan kaipuun johonkin, jota ei osaa ehkä edes itse sanoittaa. Vahvoista tunteista inspiroituvan Thelisen debyyttisingle kertoo yllättävästä ihastumisesta, joka johtaa tutun ja turvallisen kyseenalaistamiseen. Kiehtovia musiikillisia yksityiskohtia sisältävä kappale tarjoaa jokaisella kuuntelukerralla jotain uutta, mikä tekee biisistä yhtä koukuttavan kuin ihastumisen tunteesta.
– Voiks vielä vaihtaa elämää kertoo teemasta, jota oon miettinyt paljon omassa elämässäni. Miksi jotain kiellettyä kaipaa niin paljon ja miksi ylipäätään koemme tietyt tunteet kiellettyinä? Jatkan myös mun seuraavilla julkaisuilla jännittävien tunnekokemusten, moraalikysymysten ja ihmissuhteiden pohtimista, Thelise kertoo.
Kappaleen elokuvallisesta, loppua kohden tiivistyvästä tunnelmasta vastaa tuottaja-muusikko Juho Vehmanen, joka on tehnyt yhteistyötä mm. Vesalan ja Jenni Vartiaisen kanssa. Vehmasen kanssa aktiivisesti uutta musiikkia tekevä Thelise julkaisee esikoissinkkunssa indie levy-yhtiö Bianca-Pop Musicin alla. Thelisellä onkin ympärillään tiimi, jonka kanssa on helppo toteuttaa sekä hänen musiikillista että esteettistä visiotaan. TV-tuottajanakin uraa tehneellä Thelisellä on vahva visuaalisuudentaju, johon voi tutustua uudella musiikkivideolla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.