Arvio: Keikalla Anna Inginmaa, Joy Regwan, Sekret Teknik

Joy Regwan on vahvatulkintainen uusi artisti.

Stupido Booking ja Ravintola Rytmi järjestivät letkeän ja tunnelmallisen sunnuntai-illan musiikki-ilottelun, kun lavalle nousi kolme upeaa artistia Anna Inginmaa, Joy Regwan ja Sekret Teknik. Keikat striimattiin Facebookiin, joten olikin paikallaan ottaa keikat haltuun kotisohvalta käsin.

ANNA INGINMAA
Illan aloitti Anna Inginmaa, joka tyylitteli jazz-biisejä Arto Ikävalkon säestämänä. Ne sopivat kuumaan kesäpäivään kuin nenä päähän. EsimerkiksAnnajpgi Kesäyön melankoliaa oli Inginmaan tulkitsemana kerrassaan nautinnollista kuultavaa.
Inginmaan loihtima jazz-tunnelma oli kuin suoraan jostain 1920-luvun Chicagon jazz-klubista, jossa säihkyvät daamit ja gangsterit sikarit suussa nauttivat illastaan.
Voice of Finlandissakin nähty ja kuultu laulajatar on valinnut itselleen sopivan tien jazz-tulkitsijana.


JOY REGWAN

Inginmaan jälkeen kaunista tunnelmointia jatkoi Joy Regwan säestäjänään kitaristi Lauri Kallio. Ensimmäinen biisi Mistä taivas alkaa oli heti hyvä, joten Regwanin esiintyminen pääsi mainiosti käyntiin.  Sörnäinen-kappaleessa päästiin jo vittu-sanallakin revittelemään, joka pomppasi herättävästi esille muutoin niin herkästä tunnelmasta. On syksy saapunut Helsinkiin -kappale jatkoi Helsinki-teemaa, kuvaillen Töölönlahden maisemia osuvasti. Katariina-biisissä pääsi vauhtiin kitaristi Kallio, joka lirutteli menemään oikein maukkaat kitarasoolot. Regwanin viimeinen biisi Hunajaa päätti onnistuneen duosetin. Samalla Regwan kertoi, että seuraavana perjantaina hänellä on bändikeikka Juttutuvassa Helsingissä, joten sinne sitten kaikki kynnelle kykenevät.

SEKRET TEKNIK

Viimeinen esiintyjä Sekret Teknik oli minulle täysin uusi tuttavuus ja nyt kyllä mentiin täysin eri meiningillä kuin kahden ensimmäisen esiintyjän kohdalla. Nyt mentiin suoraan syntikkapopin robottitaajuuksille ja niin greisiä oli Sekret Teknikin musiikissa meininki, että tässä on potentiaalia vaikka läpilyöntiin ulkomailla. Kyseessä on Stupidolle sainattu ja juuri levyn julkaissut syntikkabändi, jonka jäsenet ovat Facebookissa olevien tietojen mukaan mystisesti Teknik1 ja Teknik2. Kantsii tsekata pojat keikalla! Siellä lauletaan Kim Wildestä ja muusta mukavasta!

Teksti: Mikko Korvenkari

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.