Apocalyptica stream-keikalla tänään kello 20 – Katso jo nyt uunituore White Room -video Jacoby Shaddixin kanssa

Apocalyptica julkaisi tänään Taku Kaskelan ohjaaman videon legendaariseen Cream-yhtyeen White Room -coveriinsa, jolla mukana on Papa Roachin laulaja Jacoby Shaddix.
–Oli mahtavaa päästä tekemään musiikkivideota pitkästä aikaa, edelliset kolme videota on pandemian takia tehty ilman soittokuvaa. Taku Kaskela on upea ohjaaja ja oli kunnia saada Taku tekemään tätä, edellisen kerran tehtiin yhdessä Seeman-video vuonna 2003 Nina Hagenin kanssa,  Eicca Toppinen kertoo.
Koska Jacoby Shaddix on jumissa Kaliforniassa ja bändi Suomessa, videoon piti löytää sopiva toteutustapa, jossa bändi voidaan kuvata erikseen mutta yhdessä.
– Taku sai korona-ajan olemattomista budjeteista huolimatta kasaan uskomattoman ammattitaitoisen tiimin. Suomen kuvaukset toteutettiin MTV3:n filmihalleilla Pasilassa, jossa oli kerrankin normaalit kuvausolosuhteet, yleensä videokuvauksissa on joko jäätävän kylmä tai sietämättömän kuuma, hän hymyilee.
Apocalyptica tekee tänään myös livestreamin, johon voi osallistua tässä osoitteessa.
– Tämä on tässä täysin pysähtyneessä ajassa iso päivä meille; uuden videon julkaisu sekä live-stream. On mahtavaa päästä soittamaan kimpassa faneille, vaikkei striimi korvaakaan mitenkään todellista konserttikokemusta. Mutta se on silti omalla erikoisella tavallaan yhteistävä kokemus. Me nautitaan täysillä tästä päivästä ja jäädään malttamattomina odottamaan, että tapahtuma- ja matkustusrajoitukset puretaan. Sekä sitä, että Suomen valtio heräisi todellisuuteen ja antaisi tapahtuma-alalle vaadittavat tuet selviytymiseen, Toppinen muistuttaa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.