Onko Sara Siipola uusi artistikomeetta? – ”Se vastaanotto, mitä mun musiikki on jo tähän mennessä saanut, tuntuu ihan uskomattomalta”

Kuvaaja: Markus Henttonen

Laulaja-lauluntekijä Sara Siipola julkaisi kolmannen singlensä ”Sä et oo enää mulle se”. Kappale jatkaa aiempien singlejen ”Rohkee sydän” ja ”Mitä mä täällä teen” sielukkaalla ja tunteikkaalla linjalla.
Sara Siipola nousi sijalle #4 YleX:n Läpimurto 2020 -listauksessa, joka on YleX:n listaus lupaavimmista kotimaisista artisteista, joiden uskotaan tekevän läpimurto vuoden 2020 aikana.
Tämä vuosi tuo tullessaan uuden musiikin ohella myös Sara Siipolan omat keikat, joista ensimmäinen on 25.4. Vaasan Ritzissä. Kesällä Sara Siipola tekee festivaalikeikkoja, jotka julkistetaan myöhemmin:
– Se vastaanotto, mitä mun musiikki on jo tähän mennessä saanut, tuntuu ihan uskomattomalta. Oon vasta niin alussa. Kaikki radiosoitot ja keikat, mitä on nyt jo tullut, on niin tärkeitä. Kun kuulin YleX Läpimurto-listauksesta, se sai mut varmistumaan siitä, että jotain oikeeta ollaan tässä tekemässä.
– Ennen mun debyyttisinglen julkaisua tehtiin muutama vuosi vaan täysillä biisejä, joten niitä on paljon valmiina ja lisää tehdään koko ajan. Mun kolmas single ”Sä et oo enää mulle se” jatkaa mun missiota sielukkuuden tuomisessa Suomen musakenttään. Se fiilis, kun tajuaa että on vihdoin päässyt yli siitä tyypistä, joka ennen ohjasi omaa elämää, on yksi parhaista.  Oon valmis päästämään irt,  kertoo Sara Siipola.
Sara Siipola on 22-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka on kirjoittanut kappaleita tuleville julkaisuilleen jo usean vuoden ajan. Saran missiona on koskettaa ihmisiä ja tuoda suomalainen soul-musiikki tähän päivään:
– Mun musiikki tulee mun elämästä. Ne kulkee käsi kädessä. Haluan viedä kuulijan matkalle, jossa pystyy avautua, samastua, voimaantua. Siksi nää biisit on niin rehellisiä. Haluan kertoa kamalista asioista kauniilla tavalla. Tää on se mitä rakastan tehdä ja mitä mut on luotu tekemään. Muuta vaihtoehtoa ei ole. Vihdoin tuntuu, että oon oikeessa paikassa. Toivottavasti tunnette, kun kuulette. Nyt on soulin aika.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.