Kouvolalainen Babylonfall julkaisi kolmannen singlensä ’Celestials’

Kouvolalainen Babylonfall julkaisi kolmannen singlensä ’Celestials’ ja se on samalla viimeinen näyte 24.4.2020 ilmestyvältä debyyttialbumilta Collapse. Julkaisusta vastaa kotimainen Inverse Records.
– Jos en nyt ihan väärässä ole, niin ”Celestials” taitaa olla albumin melodisin biisi. Tässä mennään kai jonkin verran siellä alternative ja groove metallin puolella enemmän kuin melodödön, vaikka tottakai sitäkin löytyy, sanoo bändin laulaja Okko Solanterä.
– Biisi on syntynyt meidän basistimme Matin kynästä alunperin, meikäläinen luonut sitten hyvän pohjan päälle lyriikat ja laulumelodiat sun muut, mutta kyllä ehdottomasti Matin tekemäksi biisiksi tämä luokitellaan.
Lyriikoiden puolesta mennään reippaasti sinne scifin ja fantasian puolelle. Kaksi suurta tähdissä asuvaa olentoa jotka pyörittävät maailmankaikkeutta, aikaa ja avaruutta päätyvät valtataisteluun. Toinen vajoaa pimeälle puolelle ja toinen edustaa valoa.
Ilman balanssia kaikki on vaarassa tuhoutua, eikä tarina kerrokaan, että miten lopussa tapahtuu. Voittaako toinen? Tuleeko sopu? Tuhoutuuko universumi?
– En tiedä itsekään, mutta aika tarttuva biisi tästä saatiin väännettyä!
”Collapse” syntyi loppuvuoden 2018 ja alkuvuoden 2019 aikana Kouvolassa, Deep Noise Studiosilla. Äänityksestä ja miksauksesta vastasi Saku Moilanen. Masteroinnin hoiti Tony Lidgren Fascination Street Studiosilla, Ruotsissa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.