Kaija Koo yllättää – julkaisee ensi yönä uuden biisin

Maanantaina Hartwall Arenan Superkonserttinsa lanseerannut Kaija Koo julkaisee uuden singlen Mun sydän perjantaina 31.8. Kappale on taattua Kaija Koota ja sen on tehnyt Henna SariolaJurek ja Minna Koivisto.
– Kappale ”Mun sydän” osui ja upposi mun sydämeen ensikuulemalta. Sain omasta elämästäni ainekset vimmaiseen tulkintaani. Sydämen pitää särkyä, että sen voi kasata ja pitää taas koossa. Kiitos tekijöille, arvostan teitä. Toivottavasti tämä kappale eheyttää myös kuulijoita. Elämän arvet voivat olla kauniita, Kaija Koo kertoo.
Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia. Kesäkuussa Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia, kun ”Paa mut cooleriin”  ilmestyi yhdessä Reino Nordinin kanssa. Kappale esitteli Kaijasta aivan uudenlaisen puolen ja laittoi yleisön tanssimaan.
Kaija Koo esiintyy 30. marraskuuta 2018 Hartwall Areenalla. Superkonsertillaan areenan valtaava Kaija odottaa illalta suuria tunteita ja yhteislaulun hurmosta. Ainutlaatuinen konsertti tulee sisältämään rakastettujen klassikkokappaleiden lisäksi myös yllätyksiä uran varrelta.
Kaija Koo on vallannut Hartwall Arenan omalla loppuunmyydyllä konsertillaan aikaisemmin vuosina 2014 ja 2015. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden Naissolisti-palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää –kaudella ja julkaissut useita jo legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016.

Kaija Koo Superkonsertti
Hartwall Arena pe 30.11.
Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 3.9. klo 16.00 osoitteessa: www.ticketmaster.fi/kaijakoo
Liput alkaen 39,90€ toimituskuluineen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.