Kauko Röyhkän The Boots-bändiltä uusi levy: ”Olen hyvin tyytyväinen Maantiehen”

Kauko Röyhkä jaksaa painaa eteenpäin. Taas ilmestyy uusi levy ja kirja. Respect!

Kauko Röyhkä tekee paluun The Boots -yhtyeensä kanssa neljän vuoden julkaisutauon jälkeen. Kauko Röyhkän & The Boots -yhtyeen ensimmäinen yhteinen albumi Etelän peto ilmestyi vuonna 2014 ja perjantaina ilmestyy kombinaation toinen kokopitkä albumi Maantie.
Röyhkä kertoo uudesta albumista ja sen synnystä seuraavasti:
Maantie on ihan perus rocklevy pienillä countrymausteilla. Se syntyi varsin vaivattomasti hajanaisista sessioista, joita järjestettiin parin vuoden aikana pienissä kotistudioissa Oulussa ja Tampereella. The Boots on countryvaikutteinen bändi, joten muutamat biisit painottuivat siihen suuntaan, sanoo Kauko Röyhkä.
– Seksikäs nainenPikkuserkku ja Hevoset sumussa ovat Jarmo Heikkisen ja minun yhteistyötä. Jape soitti jo ekalla Kuusrockin keikallani kesällä 1980 ja on sen jälkeen ollut mukana monilla levyilläni. Hän on koonnut Maantien levytykseen hienon joukon muusikoita, joista suurin osa oli mukana jo edellisellä albumillamme Etelän pedollaJoona Lukala hoiti tälläkin kertaa levyn viimeistelyn ja miksaamisen studiossaan Liedossa. Kansikuva on Olgan ottama. Istun siinä georgialaisen tienvarsikahvilan muovituolilla. Olen hyvin tyytyväinen Maantiehen, se on taas minun tuotannossani jotain uutta ja hieman erilaista. Ja täytyy sanoa, että olen jälleen kerran pirun onnekas kun saan työskennellä näin lahjakkaiden ihmisten kanssa, iloitsee Röyhkä.
Röyhkän syksy on kiireinen, sillä Like Kustannus julkaisee miehen uuden Maan korvessa kulkevi –romaanin syyskuun lopulla. Lisäksi Kauko Röyhkä & The Boots nähdään loppuvuodesta keikoilla ympäri maan. Uuden albumin julkaisua juhlitaan 15.9. Oulun Kaupungin teatterissa sekä 10.10. Helsingin Tavastia-klubilla.

LUE MYÖS: Kauko Röyhkä Takahuone.fi:n haastattelussa 18.2.2016

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.