Hullu Elämä- bändi elää kauniita aikoja – kirpputorin kautta keikoille

Hullu Elämä- bändi rantautuu keikoille.

Energisenä livebändinä tunnetulla Hullu Elämä– yhtyeellä pyyhkii hyvin. Syksyn keikat on edessä ja bändi on valmistautunut antamaan lavalla kaikkensa. Tänään perjantaina on edessä keikkaputken ensimmäinen koitos, kun Hullu Elämä kipuaa lauteille Ylivieskassa.
– Elämme kauniita aikoja. Me ollaan tehty hyviä biisejä ja hyviä keikkoja. Syksyn kiertueeseen ollaan valmistauduttu muun muassa kirppisshoppailulla, vaatteiden tuunauksella ja uusien musalaitteiden hankkimisella. Vähän ollaan myös treenattu miten ne toimii ja miten sitä komppia soitettiinkaan, vastasi bändin laulaja Sofia Voltti Takahuone.fi:n tiedusteluun bändin kuulumisista.
Minkälaista meininkiä Jotain Kaunista -kiertueella katsojille on tiedossa?
– Voisin sanoa että kaunista, vaikka milläpä sitäkään voi mitata. Me ollaan panostettu ulkoiseen puoleen ja väännetty uutta, hiukka elektronisempaa matskua. Jotain Kaunista -kiertueella katsojilla on tilaa tulkita, Sofia Voltti sanoo.
Niille, jotka eivät ole vielä kuulleet Hullu Elämä- bändistä, on paikallaan valaista, että Hullu Elämä on räväkkää suomenkielistä poprockia soittava yhtye. Vuonna 2011 perustettu bändi julkaisi debyyttialbuminsa vuonna 2015 ja on sen jälkeen julkaissut tasaiseen tahtiin uutta musiikkia ja heittänyt keikkaa ympäri Suomen.
Huhtikuussa 2018 yhtye julkaisi uuden singlen, joka kantaa lyhyesti ja ytimekkäästi nimeä Himo. Kappale esittelee bändin räiskyvämpää puolta.
Mitä julkaisuja on luvassa jatkossa?
– Meillä on tulossa uutta musaa kyllä jo syksylle, mutta siitä lisää sitten kun päivät on tiedossa.

Teksti: Mikko Korvenkari

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.