Brother Firetribelta kovan kotimaisen näyttelijäkaartin tähdittämä lyhytelokuva Night Drive

Hard rock -yhtye Brother Firetribe tekee uuden aluevaltauksen: Night Drive on bändin viimeisimmän albumin musiikkiin perustuva tummasävytteinen lyhytelokuva, jossa murtunut mies vaeltaa Kill Cityn alamaailmassa ja etsii tytärtään. Elokuvan rooleissa nähdään Suomen eturivin näyttelijätähtiä, kuten Ronja Kuoppamäki, Jussi Lampi, Minka Kuustonen sekä Ilkka Heiskanen. Päähenkilöä esittää Pekka Heino. Lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Jone Nikula, Pete Parkkonen, Knucklebone Oscar ja Johanna Ruonala (Salatut elämät, Keihäsmatkat).
Lyhytelokuva kertoo jo keväällä julkaistussa, Ville Juurikkalan ohjaamassa Night Drive –musiikkivideossa seikkailleen hahmon raskaan tarinan. Kantavana teema on oikeudenmukaisuus ja se, kuinka pitkälle joku todella on valmis menemään rakkaimpiensa tähden.
Koko Night Drive -lyhytelokuva ja sen tuotantoprosessi olivat uusia kokemuksia keikkailupuolella jo konkariosastoon kuuluvalle yhtyeelle. Korona-aika edesauttoi tuotannon toteutumista, sillä keikkojen peruunnuttua bändillä oli hyvää aikaa keskittyä johonkin aivan uuteen.
– Kun ympärillä on tarpeeksi hulluja ja osaavia ihmisiä, yleensä hulluja asioita tapahtuu. Brother Firetribe teki ensin Feel The Burn -levyn, josta olemme äärimmäisen ylpeitä, ja yhtäkkiä meillä on myös käsissämme levyn musiikkiin perustuva lyhytelokuva, josta voi olla aivan yhtä ylpeä. Kiitos kaikille super-ammattilaisille, jotka toteuttivat tämän hullun idean. We salute you, Brother Firetriben laulaja Pekka Heino toteaa.
– Lopputulos on juuri sitä, mitä haimmekin. Levyn nimi on Feel The Burn. Se voi olla mitä tahansa; inspiraatiota, jännitystä, pelkoa, innostumista, ’poltetta’ tehdä jotain jonkin asian takia. Jäppi Savolainen loi tarinalla ja ohjauksella juuri oikean intensiivinen tunnelman, jossa myös katsojallekin jää pohdittavaa. Lisäksi saimme mukaan upeita eturivin näyttelijöitä. Tämä oli kaiken kaikkiaan uskomaton kokemus, tuottaja Jani Wilund summaa.
Elokuva on katsottavissa yksinoikeudella RUUTU-palvelussa 16.12.2020 alkaen.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.