Sanni teki historiaa – 2080-luvulla yhteensä yli 200 viikkoa virallisella radiolistalla: – ”Tää on kirjottajana ihan unelmien täyttymys”

Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Sanni on tehnyt historiaa. Sannin vuonna 2015 julkaisema rakastettu jättihitti 2080-luvulla on pysytellyt yhteensä yli 200 viikkoa Suomen virallisella top 100 -radiolistalla. Kappaleella on takanaan 202 listaviikkoa ja se on yhä sijalla 92. Samoihin listaviikkoihin ei ole pystynyt aiemmin yksikään kappale. Vuoden biisi -Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden -biisi palkinnoilla palkittu kappale oli myös koko viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa.
Oon niin kiitollinen kaikesta tän biisin saamasta tunnustuksesta. Tää on kirjottajana ihan unelmien täyttymys, kun mulle ehkä yks herkimmistä ja henkilökohtaisimmista sieluntuotoksista on jäänyt elämään ihmisten mieliin ja viihtynyt radiolistallakin näin käsittämättömän pitkään. Kiitos kaikille jotka on kuunnellu! Toivottavasti päästään pian juhlistaa tätä yhdessä keikoille, Sanni hehkuttaa.
Viimeksi kesällä 2019 musiikkia julkaissut artisti on viime aikoina työstänyt uutta tuotantoa, jota päästään kuulemaan vielä myöhemmin tänä vuonna.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.