The Rasmuksen Lauri teki coverin Blind Channelin Dark Side -kappaleesta

Suomen kautta aikojen kansainvälisesti menestyneimpiin yhtyeisiin kuuluvan The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylönen versioi Euroviisu-menestyjä Blind Channelin Dark Side -kappaleen Bedroom Sessions -sarjassaan.
– Keväällä kun korona iski ja keikkailu loppui kuin seinään, tajusin vasta, kuinka iso osa mun elämää se on aina ollut. Ilman keikkailusta syntyviä adrenaliini-kiksejä mun rinnassa oli ammottava aukko. Keksin alkaa tehdä näitä live-videoita biiseistä, jotka ovat olleet tärkeitä mulle mun elämän aikana tai inspiroineet mua tekemään musaa. Olen coveroinut biisejä aina Beatlesista Slayeriin YouTube- kanavallani. En yleensä jää hiomaan versioita liikaa vaan, olen pyrkinyt säilyttämään spontaanin fiiliksen ja ikään kuin näin päässyt lähelle keikkakokemusta. Tää on ollut hyvä tapa pitää yhteyttä faneihin ympäri maailmaa. Joka sunnuntai klo 18:00 julkaisen kanavallani uuden biisin, The Rasmuksen Lauri Ylönen kertoo.
Dark Side -versio syntyi kunnianosoituksena Blind Channelille.
– Blind Channelin ansiosta olen entistä ylpeämpi suomalainen ja tyytyväinen siihen, mitä pystymme tarjoamaan muulle maailmalle. Sydäntä lämmittää katsoa miesten nousua huipulle, kun pitkä työ viimein palkitaan. Blind Channel raivaa tietä, kannustaa nuoria soittamaan bändeissä ja todistaa vääräksi väitteen, että rock-musiikki olisi kuollut. Halusin tehdä version Dark Side -biisistä osoittaakseni kunnioitusta hienolle bändille ja osaltani kiittää heitä suomalaisen musiikin eteenpäin viemisestä. Pyysin heitä vierailemaan omaan biisiinsä ja jäbät diggas heti ideasta. On aina paras fiilis tehdä juttuja kimpassa toisten suomalaisten muusikoiden kanssa, The Rasmuksen Lauri Ylönen kommentoi.
Blind Channel on otettu versiosta.
– Ollaan Nikon kanssa molemmat erittäin fiiliksissä siitä, että itse Lauri Ylönen soitti ja kysyi meitä messiin omaan cover-versioonsa meidän biisistä! Lauri ja The Rasmus on ehdoton suomalainen kansainvälinen rock-pioneeri ja esikuva, jonka auraamalla ladulla mekin maailmaa valloitetaan. Muistetaan molemmat kuinka pikkuskidinä ne sulat päässä ja se tummanpuhuva energia teki suuren vaikutuksen. Erittäin hienoa, että nyt kaksi suomalaisen rockin kansainvälistä sukupolvea kohtaavat, Blind Channelin Joel Hokka kommentoi.
The Rasmus julkaisi juuri neljän vuoden tauon jälkeen uuden Bones-kappaleen, joka enteilee myöhemmin julkaistavaa yhtyeen kymmenettä albumia.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.