Sampsa Astala Takahuone.fi:n videohaastattelussa: – ”En herää joka aamu, että jee! Olen euroviisuvoittaja!”

Lordin rumpalina Euroviisut vuonna 2006 voittanut Sampsa Astala tekee nykyään vahvaa uraa suomenkielisen musiikin parissa. Astalalla on jatkuvasti eri rautoja tulessa ja hän on erittäin ahkera paitsi artistina, mutta myös muutenkin musiikin monitoimimiehenä.
Takahuone.fi:n Mikko Korvenkari tavoitti Sampsa Astalan tämän omalta musiikkistudiolta ja haastatteli Astalaa Takahuone.fi:n ensimmäiseen Zoom-videopuhelujaksoon. Juttua riitti muun muassa Astalan uusista julkaisuista, Lordin vuosista ja myös Mötley Crüen Nikki Sixx mainittiin haastattelussa.
Ja tietenkin puhuttiin myös siitä tarunhohtoisesta ja ainutlaatuisesta Suomen Euroviisuvoitosta.
– Onhan se iso meriitti ja siitä on apua esimerkiksi markkinoinnissa, mutta en minä herää joka aamu että jee! Olen euroviisuvoittaja. Mutta kyllähän minä välillä sillä vitsailen ja esittelen itseni euroviisuvoittajana, Sampsa Astala naurahtaa.
Astala ei ole soittanut Lordissa kymmeneen vuoteen, sillä Astala sai lähtöpassit hänen paljastettuaan kasvonsa hirviömaskin takaa julkisuudessa. Vaikka hän nyt keskittyy omaan soolouraansa, niin Astala ei tyrmää ajatusta siitä, etteikö voisi vielä joskus Lordissa soittaa.
– Sen pitäisi olla jokin yksittäinen spesiaalikonsertti, mutta en minä menisi enää vakituiseksi jäseneksi, vaikka tuskin minua enää siihen kysyttäisiinkään. Ja enhän minä ole edes soittanut rumpuja kymmeneen vuoteen.
Katso nyt koko haastattelu YouTubesta!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.