Uutta albumiaan valmistelevalta The 69 Eyes -yhtyeeltä uusi single California

The 69 Eyes -yhtye. Kuva: Marek Sabogal

Viime viikon perjantaina loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla esiintynyt The 69 Eyes on julkaissut uuden California-nimisen singlen. Rennosti rokkaava kappale tulee löytymään myös viikon päästä julkaistavalta Drive EP:ltä, jolta on singleinä julkaistu jo kappaleet Drive ja Call Me Snake. California-singlestä on luvassa myös musiikkivideo, joka julkaistaan keskiviikkona 14. syyskuuta. California ja muut uudet The 69 Eyes -kappaleet ovat Erno Laitisen (Haloo Helsinki!, Sami Yaffa, CMX) tuottama ja Miles Walkerin (Coldplay, U2, Gwen Stefani, Katy Perry, Haloo Helsinki!) miksaamia. Biisit on äänitetty InkFish-studiolla Helsingissä. Samalla tiimillä syntyy myös yhtyeen alkuvuodesta 2023 julkaistava uusi albumi.
– California on The 69 Eyesin Tiikerihai. Kaukokaipuuta sinne jonnekin missä palmut huojuvat, unelmat murskaantuvat ja sarjamurhaajat väijyvät yössä. Tämä biisi voisi rokata autoradioissa niissä loputtomissa liikenneruuhkissa siellä jossain, Jyrki 69 summaa.
Uusien The 69 Eyes -biisien lisäksi syksyn mittaan on luvassa uusia versioita vanhoista The 69 Eyes -klassikoista huomenna alkavan uuden Vain Elämää -kauden myötä. Ohjelman myötä päästään kuulemaan myös Jyrki 69:n tulkintoja Mikko Alatalon, Yonan, Redraman, Erika Vikmanin, Meiju Suvaksen ja Pete Parkkosen biiseistä. Marraskuussa The 69 Eyes lähtee Ministry-yhtyeen Euroopan-kiertueen lämmittelijäksi. 

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.