Koronavirus siirtää J.Karjalaisen areenakeikan syksylle

J. Karjalainen esiintyy bändeineen ensimmäisenä, kun Vauhtiajot käynnistyvät perjantaina. Kuva: Tero Ahonen

J. Karjalaisen vappupäiväksi 1.5. suunniteltu Hartwall Arenan konsertti siirretään syksyyn. Uusi ajankohta on perjantaina 4.9.2020. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen päivämäärään tai halutessaan liput voi palauttaa Tickemasterille 12.4. mennessä.
Konsertista on tulossa ainutlaatuinen ja todellista herkkua J. Karjalaisen musiikin ystäville. Hartwall Arenalla tullaan kuulemaan ennen kokematon määrä miehen musiikkia yhden illan aikana. Tilaisuuden kestoksi arvellaan noin neljä tuntia, sisältäen väliajan.
Artistin kanssa areenan lavalle nousee hänen viimeisimmällä, listaykköseksi nousseella ja kultaa myyneellä Sä kuljetat mua -albumillaankin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn (kosketinsoittimet).
J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia ja lauluntekijöitä. Tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa kappaleet DorisAnkkurinappiSekaisinMies jolle ei koskaan tapahdu mitäänTelepatiaaVillejä lupiinejaKolme cowboytaMissä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmätVerinen miesHänHölmö nuori sydän ja Mennyt mies.

J. Karjalainen Hartwall Arena, Helsinki
Pe 4.9.2020
Ovet klo 18.30, konsertti klo 20.00

Lippuja on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,90€ / 49,90€ / 59,90€ / 79,90€ / 99,90€

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.