Uusi mittava areena avautuu Etelä-Pohjanmaalle – Kauhajoen IKH Areenan avajaiskonsertissa esiintyy Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki! korkkaa Kauhajoen uuden areenan. Kuva: Marek Sabogal

Kauhajoelle nousee syksyllä mittava monitoimiareena IKH Areena, jonka avajaisia vietetään 12.11. Avajaisissa esiintyy yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä Haloo Helsinki! Lipunmyynti avajaiskonserttiin alkaa Lippupisteessä perjantaina 1.7. klo 10.
Areenaa operoi KB Events Oy, joka on solminut konserttituotantojen osalta yhteistyön tamperelaisen Extra Large Music Oy:n Timo Isomäen kanssa.
”On hienoa päästä rakentamaan ohjelmistoa uudelle ja nykyaikaiselle areenalle, joka muuntuu moneen käyttöön ja erilaisiin konserttituotantoihin. Etelä-Pohjanmaalle tämä merkitsee yhä laajempaa viihdetarjontaa ympärivuotisesti. Tämä varmasti on ilouutinen myös esiintyjille”, Isomäki sanoo.
KB Events Oy hallituksen puheenjohtaja Petri Suokas näkee areenan laajat aluevaikutukset: ”Areena antaa aivan erilaiset harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille sekä lisää merkittävästi urheilu- ja kulttuuritarjontaa. Koen, että areena on myös alueen yksi vetovoimatekijä nyt ja tulevaisuudessa.”
IKH Areenan suunnitelmat julkaistiin joulukuussa 2020 ja rakennuslupa hankkeelle saatiin toukokuussa 2021. Avajaiset koittavat marraskuussa 2022. Areena soveltuu eri urheilulajien harrastajien ja ammattilaisten käyttöön sekä messu- ja konserttitapahtumiin täyttäen myös kansainväliset vaatimukset.
Areenalla tulee olemaan 2300 istumapaikkaa ja 1000 ravintolapaikkaa. Messu- ja konserttikäytössä yleisökapasiteetti on jopa 5000.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.