Tarun uusi biisi Rikki kertoo kiusaamisesta: – ”Liian usein vääryyttä kokeneelle sanotaan vain ”koita kestää”

Monet meistä ovat kohdanneet kiusaamista – koulussa, työpaikalla, kotona. Kaikilla meillä on myöskin oma tapamme käsitellä näitä tunteita. Toiset näyttävät pettymyksensä ja suuttumuksensa, kun joku vaikenee hammasta purren kokemuksistaan. Tarun uusi biisi Rikki käsittelee nyt koulujenkin alun myötä ajankohtaista aihetta eri näkökulmista, luoden kuitenkin uskoa siihen, että kaikki muuttuu vielä hyväksi.
– Biisi kertoo kiusaamisesta ja siitä, millaisia ajatuksia, kysymyksiä ja tunteita se herättää. Halusin tehdä biisin tästä aiheesta, koska asia koskettaa niin monen elämää ja liian usein vääryyttä kokeneelle sanotaan vain ”koita kestää” tai ”älä välitä siitä”. Ei mielestäni kenenkään pidä kestää ja hyväksyä huonoa kohtelua, sanoo Taru.
Artistina Taru on varmasti monelle uusi tuttavuus.
– Innostuin musiikista jo lapsena, mutta tavoitteellisemmin sitä aloin tekemään vasta hiljattain. Haluan tehdä biisejä, jotka herättävät ajatuksia, fiiliksiä ja jäävät mieleen.
Musiikin lisäksi Taru Tammikallio tekee laajasti sisältöä sosiaaliseen mediaan: podcastaa, kirjoittaa sekä toimii markkinointiviestinnän asiantuntijatehtävissä.

Kuuntele Rikki Spotifyssä

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.