Lauri Haav kakkosalbumin julkaisun myötä kiertueelle

Lauri Haavin kiertue starttaa laulaja-lauluntekijän kotikaupungista Jyväskylästä 27. toukokuuta.

Inhimillisellä melankolisuudellaan ja sieluun porautuvalla äänellään vakuuttanut Lauri Haav julkaisee perjantaina 13. toukokuuta kakkosalbuminsa ”Se viimeinen kesä” ja lähtee sen myötä levynjulkistuskiertueelle. Kiertue starttaa laulaja-lauluntekijän kotikaupungista Jyväskylästä 27. toukokuuta ja huipentuu Joensuun Kerubiin syyskuussa.
Kaksi vuotta sitten debyyttialbumillaan ”Silmät kii” huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut kappaleillaan purkittamaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka moni fani on tuntenut omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä, ja uudelta albumilta aiemmin kuullut sinkut ”Shampoota” ja ”Tähti” ovat antaneet artistin tulevasta, uusia kierroksia ottaneesta materiaalista koukuttavia maistiaisia.
Muuntautumiskykyisen ja monipuolisen Lauri Haavin kakkosalbumi on kasvutarina, jonka aiheet käsittelevät esimerkiksi identiteetin etsimistä, nuoruutta, pienpaikkakuntalaisuutta ja tulevaisuuden haaveita. Teemat kuuluvat myös albumin genrerajoja ylittävissä sävellyksissä ja yhteistyössä Aaro360:n kanssa toteutetuissa tuotannoissa. Kiertueen liput ovat myynnissä keikkapaikkojen lippukaupoissa.
 
LAURI HAAV
Se viimeinen kesä -albuminjulkistuskiertue

27.5. Jyväskylä, Revolution
17.6. Helsinki, Sideways
2.7. Seinäjoki, Provinssi
3.7. Hämeenlinna, Weekend Festival
8.7. Lappeenranta, Saimaa Festival
9.7. Turku, Ruisrock
15.7. Joensuu, Ilosaarirock
30.7. Oulu, Qstock
13.8. Seinäjoki, Solar Sound Festival
19.8. Tampere, Blockfest
24.8. Helsinki, Tavastia
26.8. Kalajoki, Venetsialaiskarnevaali
2.9. Jyväskylä, Lutakko
3.9. Oulu, 45 Special
9.9. Tampere, Tullikamarin Klubi
10.9. Lahti, Möysän Musaklubi
17.9. Turku, Utopia
24.9. Joensuu, Kerubi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.