Nouseva vientilupaus Ilon julkaisi uuden singlen

Kolmella ensimmäisellä singlellään huomiota niin Suomessa kuin maailmallakin herättänyt ILON on julkaissut neljännen singlensä dream. Kappale on edeltäjiensä tapaan ILONin ja vakiotuottajansa Ilkka Wirtasen yhdessä kirjoittama. Kotimaisen laulaja-lauluntekijän edellinen single, tobacco, on artistin ensimmäinen kappale Suomen airplay top50 -listalla.
dreamissä muistellaan edellisillan unenomaista hetkeä tanssilattialle kadonneen tytön kanssa. Toiveiden ja särkyneen sydämen välillä seilaten, kappale haikailee päätöstä rakkaustarinalle, jota ei koskaan edes ollut, ILON kuvailee.
ILONin ura on viimeisen vuoden aikana herättänyt huomiota: artisti pääsi YleX:n läpimurtoäänestyksen sijalle 2, ja Teosto nosti kansainvälisenä naistenpäivänä ILONin yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi musiikintekijäksi. 21-vuotiaan monilahjakkuuden ensimmäiset kolme singleä on huomioitu Pohjoismaiden, Baltian ja Saksan radioaaltojen lisäksi Yhdysvaltain college radioissa, UK:n tastemaker -blogeissa sekä kansainvälisillä Spotify-soittolistoilla.
Laulaja on jo ennen ensimmäisen singlen julkaisuaan äänittänyt Grammy-palkitun Finneas O’Connellin biisin tämän rakastuttua ILONin ääneen sekä esiintynyt nousevan britti-poptähden JC Stewartin virtuaalikiertueella. ILON tulee järisyttämään äänellään ja laulunkirjoitustaidoillaan nuorten pohjoismaisten autenttisten naisartistien kenttää, liittyen siskojensa kuten MØ:nTove Lo:n ja Sigridin rinnalle.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.