Faija julkaisi uuden singlen – kappale kertoo erosta selviämisestä

Faijan uusi single on nimeltään Suomalaisen miehen kyyneleet. Kappale kertoo samaistuttavalla tavalla erosta selviämisestä ja tarjoaa sääntölistan sydänsurujen parantamiseen.
– Rakas ystäväni koki suuren takaiskun rakkaudessa ja lähetin hänelle sääntölistan siitä, miten tilanteessa tulisi toimia. Listan tehtyäni huomasin, että tässähän on ainekset kokonaiseen lauluun, Faija kertoo.
Aiemmin kaksi kappaletta julkaissut Faija on satiirinen hahmo, joka syntyi alun alkaen kaveriporukan sisäpiirivitsistä. Hauska läppä muuttui kuitenkin ajan myötä todemmaksi: parin vuoden pohdinnan jälkeen Faija päätyi lähettämään demonsa Mökkitie Recordsille, jossa innostuttiin. Faijalla eli Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa: pianoa ja klassista kitaraa konservatoriossa soittanut mies on Sibelius-lukion kasvatti. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on ylittänyt kultarajan. Faijan musiikkia on myös aiemmin kuultu Miksun baari -ohjelman tunnarina.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.