Samu Haber tuo Sunrise Avenuen stadionkeikalle Helsinkiin: ”Keikkailu Suomessa on niin siistiä, että voitaisiin soittaa täällä vaikka joka viikko”

Sunrise Avenue heittää stadikkakeikan Helsingissä.

Sunrise Avenue tarjoaa taas harvinaista herkkua suomalaisille faneilleen. Keväällä loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintynyt Sunrise Avenue nähdään ensi kesänä stadionilla, Helsingin Telia 5G Areenalla lauantaina 15. kesäkuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy keskiviikkona 28. marraskuuta Ticketmasterissa.
Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Erityisesti Keski-Euroopassa suuressa suosiossa oleva Sunrise Avenue tunnetaan parhaiten hiteistään ”Hollywood Hills”, ”I Help You Hate Me”, ”Heartbreak Century”, ”Lifesaver”, ”Forever Yours” ja ”Fairytale Gone Bad”. Yhtyeen viime vuoden lokakuussa julkaistu albumi ”Heartbreak Century” meni suoraan Saksan albumilistan ykköseksi ja levy on myynyt siellä lähes platinaa. Albumin julkaisun myötä kokoonpano lähti kattavalle Euroopan-kiertueelle, josta myös suomalainen yleisö sai nauttia loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla viime maaliskuussa.
Harvemmin Suomessa esiintyvän Sunrise Avenuen suomalaisille faneille tarjotaan ensi kesänä herkkua kun yhtye nähdään Töölössä sijaitsevan Telia 5G Areenalla, ulkoilmakonsertissa oikeuksiin pääsevän, mittavan tuotannon kera.
– Viime kesän loppuunmyyty stadionkeikka Seinäjoella oli yksi kesän ehdottomista kohokohdista ja pakkohan meidän on tuoda sama sirkus ensi kesänä Helsinkiin. Keikkailu Suomessa on nykyään niin siistiä, että voitaisiin periaatteessa soittaa täällä vaikka joka viikko, mutta on ihanaa, että saatiin nyt ainakin yksi kunnon keikka Suomeenkin ensi kesäksi, kertoo Sunrise Avenuen johtotähti Samu Haber.

MIKÄ KONSERTTI?

Sunrise Avenue
La 15.6.2019 Telia 5G Areena, Helsinki
Ovet klo 17

LIPUT:
Myyntiin ke 28.11. klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 49,50 / 59,50 / 69,50 / 79,50 euroa Ticketmasterista.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.