Sunrise Avenuen jäähyväiskonsertin liput myytiin hetkessä – Lisäkonsertin liput nyt saatavilla

Sunrise Avenuen uran ja samalla Euroopan-jäähyväiskiertueen viimeisestä konsertista tulee kaksipäiväinen ilotulitus. Olympiastadionin kaksi toisistaan erilaista keikkaa tulevat sinetöimään yhtyeen mittavan uran. Sunrise Avenue & Friends -lisäkonsertti nähdään uudistetulla Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 14. elokuuta 2020. Lipunmyynti lisäkonserttiin on nyt käynnissä Lippupisteessä.
Viikko sitten lopettamispäätöksestään kertoneen Sunrise Avenuen viimeisen kiertueen suosio on ennätyksellistä. Thank You For Everything -kiertueen viimeinen keikka Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 15.8.2020 myytiin täyteen kahdessa minuutissa.
Ennätyksellisen kysynnän vuoksi yhtye järjestää Suomeen toisen konsertin varsinaisen päätöskonsertin aattona. Perjantaina 14.8.2020 Olympiastadionilla järjestettävä Sunrise Avenue & Friends kerää yhtyeelle tärkeitä henkilöitä ja artisteja mukaan lavalle hyvästelemään yhtä Suomen kansainvälisesti menestyneintä bändiä.
– Se ihan viimeinen ilta on vain meidän uskomattomien fanien ja meidän viimeinen hetki yhdessä. Olisi outoa ottaa sinne vierailijoita. Mutta nyt kun tuli tämä bonuspäivä, saatiin hieno mahdollisuus kutsua lavalle meille tärkeitä ihmisiä matkan varrelta kokemaan jotain ainutlaatuista yhdessä koko kansan edessä, Samu Haber kommentoi.
Jäähyväiskonserteista historiallista tekee myös se, että yhtye pääsee korkkaamaan uusitun Olympiastadionin ensimmäisenä artistina. Kansainvälistä menestystä niittäneen bändin stadionpop jättihitteineen onkin parhaimmillaan isoilla areenoilla koettuna. Lipunmyynti lisäkonserttiin on nyt käynnissä Lippupisteessä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.