Tehosekoitin-yhtyeen jäähallikonsertti siirtyy syyskuulle 2021

Merkittävimpiin suomirockbändeihin lukeutuvan Tehosekoitin-yhtyeen Helsingin Jäähalliin lokakuulle 2020 suunniteltu Hajua & Energiaa: Estradilla -konsertti siirtyy. Uusi keikkapäivä on lauantai 18.9.2021 ja konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle konserttipäivälle.
Helmikuussa Emma Gaalan yleisön näyttävällä paluushow’llaan villinnyt Tehosekoitin on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia ja on noussut yhdeksi suomirockin merkittävimmistä bändeistä. Yhtye tunnetaan mm. hiteistään C’mon baby yeahKaikki nuoret tyypitAsfaltti polttaaPillitä Elli pillitäMaailma on sunValonkantaja ja Hetken tie on kevyt.  Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Lisäksi suositun yhtyeen kappaleita on kuultu television laulukilpailuissa ja laulettu toivelaulukirjoista.
Legendaarinen bändi lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki muutaman keikan jäähyväiskiertueen, mutta sitä lukuun ottamatta bändiä on turhaan kyselty esiintymään, kunnes se viime vuoden lopulla päätti palata keikkalavoille. Yhtyeen piti esiintyä autenttisella aktiivivuosien kokoonpanollaan tänä vuonna paitsi Helsingin Jäähallissa, myös useilla kesäfestivaaleilla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.