Blind Channel julkaisee uuden albuminsa perjantaina

 

Raskaan rockin konepop-poljentoon sujuvasti yhdistävä ja viime vuonna Emma-ehdokkaanakin ollut Blind Channel julkaisee tämän viikon perjantaina 6. maaliskuuta kolmannen studioalbuminsa. Täsmänä bändin sieluun osuva nimi Violent Pop kertoo siitä, mistä koko hommassa pohjimmiltaan on kyse.
– Nyt, jos koskaan, ollaan asian ytimessä. Voimme suurella tyytyväisyydellä luvata, että tulossa on intensiivinen Blind Channel -albumi, jonka nimi kertoo jo kaiken. Emme malta odottaa, että fanit pääsevät kuulemaan näitä biisejä niin levyllä kuin livenä, bändi toteaa.
Vuonna 2013 perustettu yhtye on aina kumartanut avoimesti esimerkiksi Enter Shikarin, 30 Seconds to Marsin ja Linkin Parkin alkutuotannon suuntaan, ja edelleen näitäkin aineksia sisältävän kokonaisuuden on nivonut jälleen yhteen tuottaja Jonas Olsson. Suuren osan biiseistä on miksannut esimerkiksi Volbeatin ja Amaranthen kanssa työskennellyt Jacob Hansen.
Konealan osaamista on läsnä myös albumin feattaajapuolella: huippu-DJ Alex Mattson on mukana Timebomb -biisissä, joka päätyi sinkkujulkaisuna useille rock- ja metallilistoille, mukaan lukien Yhdysvaltojen Sirius XM -kanaville. Levyn toisena vierailijana kuullaan Amaranthen Henrik ”GG6” Englundia Snake-biisissä.
Muun muasssa jo Wackenissa, Weekend Festivalissa ja Szigetissä nähty Blind Channel suuntaa julkaisun myötä keikoille, ja Violent Popin  julkaisukeikka  koittaa 25. huhtikuuta Helsingin The Circuksessa. Jo ennen tätä bändin livekunnon voi katsastaa joko Tallinn Music Weekin metallitapahtumassa maaliskuun lopullta tai huhtikuun 22. päivänä Tampereen Pakkahuoneen Klubilla.
Blind Channelin musiikin julkaisee Ranka Kustannus.

Blind Channel on:
Niko Moilanen – laulu, samplet
Joel Hokka – laulu, kitara
Joonas Porko – kitara, taustalaulu
Olli Matela – basso
Tommi Lalli – rummut

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.