Jukka Nevalainen nauttii Nightwishin keikkojen katsomisesta

Nightwish-yhtyeestä tuttu Jukka Nevalainen nautti olostaan helteisessä Santahaminassa.

Nightwish-yhtyeen pitkäaikainen rumpali Jukka Nevalainen siirtyi suosikkiyhtyeestä sivuun elokuussa 2014 uniongelmien takia. Nevalaisen tilalle rumpaliksi tuli Kai Hahto. Nightwish on muutenkin uusiutunut melkoisesti sillä kiteeläisbändillä on uusi laulaja Floor Jansen ja lisäksi bändiin on liittynyt multi-instrumentalisti Troy Donockley. Nevalainen on itse vaikuttanut vahvana taustahahmona bändin taustalla ja samalla hän on päässyt katsomaan kaikessa rauhassa minkälainen bändi uusiutunut Nightwish on livenä.
– Silloin kun olin rumpupatterin takana, niin mietin usein, että olisi kiva päästä katsomaan, miltä oikein näytämme ja kuullostamme katsomosta käsin. Ja nyt se on sitten olosuhteiden pakosta toteutunut. Se mitä olen katsomosta nähnyt ja kuullut on ollut jotain aivan mahtavaa, Jukka Nevalainen sanoi Intti Goes Rock-tapahtumassa Helsingin Santahaminassa.
– Onhan bändi muuttunut varsinkin livebändinä, jos vertaa sitä sen alkuaikoihin. Katsotaan muuttuuko Nightwish jonnekin suuntaan taas tulevaisuudessa, mutta minusta nyt on tosi hyvä meininki päällä.
Mahdollista on, että Nevalainen tulee tekemään paluun Nightwishin rumpaliksi ennemmin tai myöhemmin.
– Nyt meneillään oleva kiertue vedetään näin, sitten on edessä tauko. Mitä sitten tapahtuu, niin kaikki on mahdollista. Minä olen yhä aktiivisesti Nightwishin toiminnassa mukana, sillä pyöritän bändin yritystoimintaa. Ainoa asia mikä on eri tavalla kuin aiemmin on se, etten soita nyt rumpuja, Nevalainen sanoo.
Nevalainen kertoo pitävänsä soittotaitojaan yllä.
– Toissapäivänä viimeksi soitin omaksi huvikseni. Se oli tosi kivaa, hän sanoo.
Unettomuusongelmista hän on päässyt eroon.
– Tilanne on ollut äärimmäisen hyvä viimeisen vuoden ajan. Minkäänlaisia ongelmia sen suhteen ei ole ollut.
Nevalainen oli yksi puuhamiehistä Intti Goes Rock- tapahtumassa Santahaminassa. Varuskunnan alueelle oli kokoontunut tunnettuja rokkareita ja urheilijoita pelaamaan salibandyä armeijamiesten kanssa. Nevalainen on mies suositun verkkokaupan EMP.fi:n taustalla ja verkkokauppa oli tapahtuman sponsorina.
Tommi Niemi, joka vastaa EMP.fi:n tapahtumien järjestämisestä sai villin idean vuosi sitten, että järjestään jotain erilaista kuin esimerkiksi perinteinen festivaalitapahtuma. Tuntui hyvältä idealta yhdistää intti, rock ja urheilu. On hienoa saada porukka liikkeelle aurinkoisessa kesäsäässä.
Santahaminassa hikeä olivat vuodattamassa muun muassa Kotiteollisuus- yhtyeen Jari Sinkkonen ja Sonata Arctican Tony Kakko. Urheilijoista pallolle antoivat kyytiä muun muassa ex-futaaja Teemu Tainio ja lätkämies Toni Lydman.

Teksti ja kuva: Mikko Korvenkari

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.