Anssi Kela julkaisee uuden levyn ja palaa lavoille: ”Luvassa on aivan erityisiä iltoja”

Anssi Kelan elämäkertakonserteille on suuri kysyntä. Kuvaaja: Rami Saaristo

Anssi Kela julkaisee uuden studioalbuminsa Ääriviivoja syyskuun 21. päivä, ja tekee myös paluun lavoille välivuoden jälkeen.

Anssi Kela suuntaa laajalle konserttisalikiertueelle, joka käynnistyy perjantaina 28. syyskuuta Lohjan Laurentius-salista. Sen jälkeen on luvassa keikat Lahdessa, Helsingissä, Oulussa, Kajaanissa, Järvenpäässä, Tampereella, Hyvinkäällä, Turussa, Lappeenrannassa, Kuopiossa ja Ylivieskassa. Kiertue huipentuu Espoon Sellosalliin lauantaina 20. lokakuuta.
Ahkerasta keikkailutahdistaan tunnettu Kela on pitänyt välivuotta keikoilta, joten hän odottaa jo lavoille palaamista, ja erityisesti konserttisaleihin palaaminen inspiroi:
– Vuoden 2016 konserttisalikiertue oli yksi pitkän urani kohokohdista. Tunnelma saleissa oli uskomaton. Tuo kiertue muutti käsitykseni siitä, millaisia konserttisalikeikat voivat oikeasti olla: illat olivat samaan aikaan käsinkosketeltavan intiimejä, sekä kohottavan riehakkaita. Olen yli kahden vuoden ajan odottanut mahdollisuutta palata takaisin saleihin, ja olenkin todella innoissani siitä, että vuoden keikkatauon jälkeen paluu lavoille tapahtuu nimenomaan konserttisalikiertueen merkeissä, Anssi Kela kertoo.
Anssi Kela lukeutuu Suomen eturivin artisteihin ja on tunnettu paitsi loistavista kappaleistaan, mutta myös huippuluokan live-esiintyjänä. Salit ympäri Suomen ovat taatusti täynnä, kun Kela nousee lavoille bändinsä kanssa.
– Luvassa on aivan erityisiä iltoja: musiikkia koko urani varrelta maalattuna paletin kaikilla sävyillä. Nostalgiaa ja tätä päivää, meidän yhteisiä laulujamme. Elämys, jota ei voi kokea kotisohvalla
, lupaa Anssi Kela.
Kela on loihtinut uutta musiikkia tiiviisti studion uumenissa. Levyltä jo julkaistu Ilves-single on otettu lämpimästi vastaan ja se on ehtinyt jo kerätä huiman määrän kuuntelukertoja Spotifyssä. Uusia kappaleita on luvassa varmasti myös konserttisalikiertueen settilistaan.

Anssi Kela
Konserttisalikiertue 2018

Pe 28.9. Laurentius-sali, Lohja
La 29.9. Sibeliustalo, Lahti
To 4.10. Savoy-teatteri, Helsinki
Pe 5.10. Madetojan Sali, Oulu
La 6.10. Kaukametsä, Kajaani
Ke 10.10. Järvenpää-talo, Järvenpää
To 11.10. Tampere-talo, Tampere
Pe 12.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää
La 13.10. Logomo, Turku
Ke 17.10. Lappeenranta-sali, Lappeenranta
To 18.10. Musiikkikeskus, Kuopio
Pe 19.10. Kulttuurikeskus Akustiikka, Ylivieska
La 20.10. Sellosali, Espoo

LIPUT:
www.livenation.fi

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.