R&B-tulokas Ina julkaisi debyyttialbuminsa: – ”Albumi on mun kasvutarina ulos kovasta kuoresta”

Ina on oppinut rakastamaan itseään kaikilla mahdollisilla tavoilla, eikä pyytele sitä anteeksi.

Mielenkiintoisimmaksi R&B-tulokkaaksi tituleeratun Inan Rakkaus asuu lakanois -debyyttialbumi on artistin kasvutarina oman arvonsa tuntevaksi seksikkääksi olennoksi. Rohkeita ja herkkiä sanoituksia rakastavan artistin debyytin nimikkokappale ”Rakkaus asuu lakanois” tiivistää albumin sensuellin teeman.
Kun mä aloitin tän koko albumiprosessin ja suomeks musan tekemisen niin mä olin aika synkkä tyyppi, Ina aloittaa.
Albumille syntyneet kappaleet ovat osaksi tummanpuhuvaa R&B:tä, joilla Ina halusi käsitellä syvällisiä tunteita, kunnes jotain tapahtui ja kappaleista syntyi entistä rohkeampia ja herkempiä. Myös soundillisesti kappaleet muodostuivat 2000-luvun taitteesta inspiroituneeseen R&B -maailmaan ja lopputulos kuvastaa artistin mukaan enemmän söpöä ja seksikästä Disney elokuvaa.
Mutta sit tapahtu jotain mikä ei ollu mun suunnitelmissa yhtään ja mä menin ja ihastuin. Varsinki alussa ku leikki vielä vähän kylmää toiselle niin oli hyvä saada kirjottaa kaikki ne pehmeet tunteet ulos salaa.
Ina on oppinut rakastamaan itseään kaikilla mahdollisilla tavoilla, eikä pyytele sitä anteeksi – tie oman arvon löytämiseen ei kuitenkaan ole ollut helppo.
Bad bitch ei jaksanu enää laskee kuinka moni ansaitsis keskisormen vaan se halus viettää päivät lakanoissa pyörien ja pisaroita laskien. Albumi on samalla mun kasvutarina ulos kovasta kuoresta, Ina kertoo.
Rakkaus asuu lakanois -albumilla on yhteensä yksitoista kappaletta. Mukana ovat aiemmin julkaistut singlet EI, Ovi kii ja Ota mut nyt, Kaiken varalta sekä Lainaa. Tulokkaan ensimmäisiä singlejä on kuunneltu Spotifyssa yli 3 miljoonaa kertaa.