J. Karjalainen julkaisee Aurinko nousee ilman sua -singlen – uusi albumi näkee päivänvalon keväällä 2022

J. Karjalaisen musiikin ystäviä hemmotellaan miehen ensimmäisellä Hartwall Arenan konsertilla, jossa hän esiintyy perjantaina 1. päivä huhtikuuta.

J. Karjalainen julkaisee uuden Aurinko nousee ilman sua -singlen perjantaina 3. syyskuuta. Kappale on J. Karjalaisen säveltämä ja sanoittama. Aurinko nousee ilman sua on ensimmäinen single artistin tulevalta albumilta, joka julkaistaan keväällä 2022.
J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1. Keväällä 2022 J. Karjalaisen musiikin ystäviä hemmotellaan miehen ensimmäisellä Hartwall Arenan konsertilla, jossa hän esiintyy bändinsä kanssa syntymäpäivänään perjantaina 1.huhtikuuta.
Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. J. Karjalaisen laulut kuten Kolme cowboytaAnkkurinappi, DorisSekaisinHänMies jolle ei koskaan tapahdu mitäänTelepatiaaVillejä lupiinejaMissä se Väinö on?Mennyt miesStindebinde ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.

Hei, mennään tsiigaa J.Karjalaisen areenakeikkaa! Liput oheisesta linkinstä haltuun:

https://www.ticketmaster.fi/event/j-karjalainen-lippuja/267433

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.