Jessi Frey ja Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee yhdistivät voimansa – Bloodsport-single enteilee Freyn helmikuun albumijulkaisua

Velcra-yhtyeen räväkkänä keulanaisena tutuksi tullut Jessi Frey. Kuva: Susanna Rautamaa ja Laureline Tilkin.

Emma-ehdokkaanakin nähdyn Velcra-yhtyeen räväkkänä keulanaisena tutuksi tullut Jessi Frey päästää tänä keväänä irti todellisen monsterin julkaisemalla 25. helmikuuta Warrior-sooloalbuminsa, joka on on industrialpopin juhlaa. Tuolta kokonaisuudelta saadaan maistiaisia, kun KMFDM-klassikko Bloodsport saa uuden muodon Jessin sekä Turmion Kätilöiden MC Raaka Peen käsittelyssä.
– Halusin tehdä uber-industrialin biisin, ja tässä biisissä kiteytyy kaikki mitä industrial musiikki mulle on. Tuotantoon toi puhtia indu-velho The Fair Attempts, jonka käsissä biisistä rokkaa vielä alkuperäistä paremmin. Mukaan saatiin feattaamaan suomen industrial-kermaa, eli Turmion Kätilöiden MC Raaka Pee, Jessi Frey kertoo.
Biisistä on katottavissa myös Stereo27 Productionsin tekemä lyriikkavideo, jossa on läsnä singlestä henkivä raaka energia.
Vuonna 2019 Villainess-soolodebyyttialbuminsa julkaissut Jessi Frey vakuutti niin fanit kuin kriitikot päätyen sijalle seitsemän fyysisten albumien listalla sekä keräten mainioita arvioita. Warrior on askel entistä rujompaan ilmaisuun. Kaikki kansainväliset kriteerit täyttävällä albumilla on kaikuja myös Velcran tunnelmista.
– Mulle industrial-musiikki on ollut se perusta, jonka pohjalta olen aina tehnyt musiikkia. Halusin että tämä levy soundaa nimenomaan vanhan koulun klassiselta industrialilta, kuten Nine Inch Nails, Skinny Puppy ja KMFDM. Tämä albumi rokkaa ja tanssittaa, mikä onkin se paras yhdistelmä.”
Jessi Frey suuntaa Warriors-levyn myötä myös keikoille.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.