RnB-poppari Terri julkaisi Marmeladi EP:n: – ”Olen päässyt siihen pisteeseen, jossa teen musiikkia, jota itse haluan kuulla”

Terrin musiikkia on kuultu myös monien tv-sarjojen taustalla kuten Ensitreffit alttarilla (Hiljaisuus, Sydän) ja Temptation Island Suomi (Liekki). Kuva: Henry Salmi

Terri julkaisi Marmeladi -nimeä kantavan esikois-ep:nsä perjantaina 30.4. Ep on viiden biisin tyylikäs kokonaisuus kansainväliset mitat täyttävää RnB-poppia. Marmeladi juhlii rakkautta sen kaikissa muodoissaan tuoden kuulijoille kuplivaa ja tapahtumarikasta aitoa elämää.
– Oon pitkään haaveillut saavani julki enemmän kuin sinkkuja ja oon äärettömän onnellinen, et tää kokonaisuus saadaan nyt maailmalle. Artistiuteni alussa mietin paljon mitä minulta odotetaan, mitä ihmiset haluavat kuulla ja jopa sitä minkälainen musiikki saattaisi menestyä. Nyt olen päässyt siihen pisteeseen, jossa teen musiikkia, jota itse haluan kuulla, Terri kertoo ep:n synnystä ja jatkaa:
Alkuun en uskaltanut ottaa esikuvia kansainvälisestä musiikista, koska ajattelin, että miten voisin ottaa vaikutteita vaikka Ariana Grandesta tai Beyoncesta, joiden lahjakkuus on omaa luokkaansa, ja joihin minua ei koskaan voisi suoraan verrata. Onneksi avasin silmäni ja näin myös lahjakkuuden tiimissäni, joka tekee paljon kansainvälistä musiikkia. Ehkä minun ei tarvitse olla Beyonce tai Ariana Grande, ehkä minun ei tarvitse itse olla virtuoosi. Annoin itselleni luvan olla minä, keskeneräinen, mutta silti inspiroitua oikeista idoleistani ja kurkottaa taivaisiin.
Terri tuli tunnetuksi muutama vuosi sitten ilmestyneellä Oo hiljaa -biisillä, joka käsitteli seksuaalista häirintää. Kappaletta on kuunneltu jo pelkästään Spotifyssa yli miljoona kertaa. Terrin musiikkia on kuultu myös monien tv-sarjojen taustalla kuten Ensitreffit alttarilla (Hiljaisuus, Sydän) ja Temptation Island Suomi (Liekki). Marmeladi ep:n ensimmäinen single Aperol Spritz päätyi Johanna Vuoksenmaan uuteen 70 on vain numero -elokuvaan, jossa Terri esittää myös pienen cameo-roolin.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.