Sampsa Astalalta 50-vuotisjuhlalevyn ensimmäinen single – Täydellinen-biisi on sarkastinen kuvaus tämän päivän deittailukulttuurista

Täydellinen-singlen kannessa on Sampsan puolison edesmennyt Uuno-koira. Kuva: Satu Nyström

Viime vuonna ensimmäissen suomenkielisen sooloalbuminsa Se ihan kiva jäbä julkaissut Sampsa Astala juhlii koko ensi vuoden 50-vuotisjuhliaan, ja osa näitä juhlallisuuksia on albumi, josta saadaan huomenna esimakua. Täydellinen-singlen kannessa on Sampsan puolison edesmennyt Uuno-koira, joka ehti valmistua avustajakoiraksi ja josta tuli pienoinen somejulkkiskin elämänsä aikana.
”Kappale kertoo sarkastisesti tämän päivän deittailukulttuurista. Ihmisten etsiessä seuraa mm. Tinderistä, heidän odotuksensa hipovat pilviä.”
Vahvasti aikuisrockin suuntaan kallellaan oleva biisi on moniulotteinen, ja ihmissuhteiden lisäksi se voisi kertoa myös esimerkiksi kannestakin löytyvästä koirasta Sampsan mukaan.
Biisin tuotanto tehtiin Sampsan omalla SMF-studiolla ja kappaleen kirjoituksessa oli mukana Sampsan lisäksi Tony Hentilä. Miksauksesta vastaa muun muassa Maija Vilkkumaan ja Zen Cafen soundimaailmaa loihtinut Ilkka Herkman.
Sampsa on tällä hetkellä Kanarialla, jossa hän tekee neljä keikkaa. Esiintymiset kotimaassa jatkuvat tämän kuun lopulla. Kaikki keikat Sampsa Astalan kotisivuilla.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.