Oululainen Lost Division julkaisi iskevän ja energisen singlen Trapped

Oululainen hard rock bändi Lost Division julkaisi toisen singlensä ’Trapped’ 28.5.2021 julkaistavalta debyyttialbumiltaan Cuts And Scars. Albumin julkaisusta vastaa Inverse Records. Albumi äänitettiin Liiteri Studiolla ja sen miksasi Mika Lammassaari (Demolition Center Studios), masteroinnin puolestaan hoiti Stefan Pommerin (Illusia Productions). Bändi kommentoi:
– Albumin toinen single Trapped on iskevä ja energinen. Ensimmäisen singlen The Queenin vastapainoksi Trapped tarjoilee rouheaa ja mukaansa tempaava rokkipolkkaa. Kertosäkeen kepeä melodia ja rujo lyriikka ovat ironinen yhdistelmä. Kappale on kuin kostojulistus tai kitarasoololla varustettu keskisormi väkivaltaa tekeville!
Lost Division on 2015 kasattu, muutaman jäsenvaihdoksen myötä tyylinsä ja kokoonpanonsa vakiinnuttanut oululainen metallisuuntainen hard rock-yhtye. Lost Division oli alkuun yhtyeen ydinjäsenten pöytälaatikkodemoprojekti, jonka jalostaminen johti lopulta bändin syntyyn. Orkesterin ensimmäinen julkaisu Wish you were dead -single ilmestyi vuonna 2018. Vuonna 2019 laulaja vaihtui ja yhtye alkoi koota materiaalia debyyttialbumia varten, joka nauhoitettiin lopulta vuonna 2020.