Poptulokas Ronja Marielan Enkeli-single julki

Poptulokas Ronja Marielan Enkeli-single julkaistiin tänään. Kuva: Joanna Suomalainen

Poptulokas Ronja Marielan Enkeli-single julkaistiin tänään 2. heinäkuuta.  Upeaääninen tuore artisti on tehnyt kappaleen Elements Musicilla yhdessä tiimin kanssa, johon kuuluu tuottaja Niko Lith ja sanoituspuolesta vastaavat Ronjan lisäksi Noora Tuuri, Anniina Timonen ja Emmi Hakala.
– Nimensä mukaisesti biisi kertoo siitä, että vaikka toinen kuinka haluaisi olla kiltti ja ihana enkeli, ei sitä voi toteuttaa, ellei ilmapiiri ole sen mukanen. ”Vaadit niin paljon ja annat niin vähän”-laini kiteyttää tän aika täydellisesti. Lisäksi biisi muistuttaa, että parisuhde muuttaa ihmistä. Tavat tarttuu, ja sädekehä voi murtua. Jos opetat miten ovia paiskotaan, voi toinen joskus näyttää sulle, miten ne lopullisesti suljetaan, Ronja Mariela kertoo kappaleesta.
Ronja Marielan edellinen single Näytelmä sai radiosoittoa YleX:ltä ja pääsi Radio Suomen soittolistalle. Laulaja pääsi sinkun myötä Spotifyn Upeimmat naisäänet -soittolistan kanteen.
Ronja Marielan Posliinii-single puolestaan sai radiosoittoa YleX:ltä ja artisti pääsi sinkun myötä Spotifyn Ensisoitossa-soittolistan kanteen.
Ronja Marielan Hullu muija (SOS) -debyyttisingleä on kuunneltu Spotifyssa yli 744 000 kertaa. Artisti kirjoitti kappaleen The Rasmuksesta tutun Pauli Rantasalmen ja Ulpu-Leena Hozjajenokin kanssa.
Ronja Mariela on myös fiitannut Axel Thesleffin Free-kappaleessa, joka sai ensisoittonsa BBC:llä.
Artisti sainattiin Playground Musicille syksyllä 2019.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.