Lordin uusi I Dug a Hole in the Yard for You -single on se erilainen rakkauslaulu

Parin viikon päästä Helsingin Jäähallissa Beast In Blackin kanssa nähtävä Lordi julkaisi toisen maistiaisen tulevalta Killection-albumiltaan. Fiktiivisen kokoelman ”se uusi biisi” I Dug a Hole in the Yard for You  on tehty kuulostamaan Lordilta tässä ajassa.
– Se on tämän niin sanotun kokoelman modernein biisi, mutta kappaleen kertosäkeen melodia ja nimi ovat olleet olemassa itse asiassa jo Lordin toiselta The Monsterican Dream- albumilta lähtien, Mr. Lordi paljastaa.
Legendaarisen metallimiehen Mikko Karmilan äänittämä ja miksaama biisi on rankka rakkaustarina vainotusta ihastuksen kohteesta, mutta Lordin tuotannossa biisin tarina on Mr. Lordin mukaan enemmän normaali kuin epänormaali: stalkattu ja tapettu tyyppi tulee takaisin kostamaan.
– Jos mitään yliluonnollista ei tapahtuisi, se olisi mainitsemisen arvoista.
Singlestä on myös kuvattu Kaira Filmsin Vesa Rannan ja Aapo Lahtelan työstämä ja ohjaama video.
– Video kuvattiin nopealla aikataululla viime viikolla Oulussa, ja mukana on myös Lordi-faneille tuttu hahmo Ralph Ruiz, joka on varmaan kymmenen vuotta toivonut, että pääsisi mukaan videolle. Amerikan mies on ollut harvoin maisemissa, kun videota on kuvattu, mutta nyt aikataulut viimein osuivat yksiin, Mr. Lordi kertoo.
Muun muassa Lordi-tuotannoissa ääninäyttelijänä ja joskus lavallakin nähty Ruiz on ollut vuosien mittaan bändin seikkailuissa mitä erilaisimmissa rooleissa sekä hahmona myös Lordi-sarjakuvassa.
– Monia on hämmentänyt, että onko tämä oikea vai keksitty hahmo, mutta kyseessä on omalla naamalla ja nimellään oleva tyyppi, jolla on oma elämänsä. Hänet on vain imetty tähän mukaan, kun hän kerran mukaan halusi. Pitää varoa, mitä toivoo – sitä saa mitä tilaa, Mr. Lordi virnistää.

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.