Ensimmäinen Himos Metal Festival juhlitaan tulevana viikonloppuna

UMK:sta koko kansan tietoisuuteen singahtanut Cyan Kicks. Kuva: Yle / Nelli Kenttä, Milla Määttä

Historian ensimmäinen metallifestivaali Himos Metal Festival juhlitaan Himoksella 5.-6.8. Paikalle odotetaan 10 000 osallistujaa.
– Luvassa on runsaasti genren ykkösyhtyeiden keikkoja sekä ensiluokkaisia ravintola- ja majoituspalveluja ihanteellisessa tapahtumapaikassa Himos Parkissa. On hienoa saada paikalle genren kuulijat ja fanit – metallimusiikin yhteisöllinen tunnelma on ainutlaatuinen!, kommentoi tapahtuman promoottori Timo Isomäki.
Esiintyjinä ensimmäisessä Himoksen metallijuhlassa ovat sinfonisen metallin maailmanluokan tekijä Within Temptation, Survive-albumin syyskuussa julkaiseva metallilegenda Stratovarius, suomalaisesta mytologiasta biisejään ammentava Amorphis ja Elize Rydin tähdittämä melodisen metallin yhtye Amaranthe. Lavalla nähdään myös Amaranthen ruotsalaiset maanmiehet industrial metal -yhtye Pain ja hard rock show’staan tunnettu Dynazty.
Himoksella kajahtaa myös Noora Louhimon johtaman Battle Beastin powermetalli ja väkevän paluun lavoille tekevän Jarkko Aholan, Marco Hietalan, JP Leppäluodon ja Tony Kakon upeaääninen projektiyhtye Northern Kings.
Lisäksi tarjolla on melodisen metallin suurhittejä takova vientiyhtye Sonata Arctica, UMK:sta koko kansan tietoisuuteen singahtanut Cyan Kicks, André Linmanin ja Jimmy Westerlundin One Desire sekä nopeaa nousua tehnyt viiksiheviyhtye Tyrantti.
Himos Metal Festivalin lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.