Warner Musicin ja Mökkitie Recordsin yhteistyö tiivistyy

Arttu Wiskari poseeraa Leavings-orkesterin kanssa.

Warner Music Finland ja sen alaisuudessa toimiva levymerkki Mökkitie Records ovat solmineet jatkosopimuksen. Nyt solmittu sopimus tiivistää osapuolten menestyksekästä yhteistyötä entisestään.
Mökkitie Recordsin rosteri on vuosien aikana kasvanut huimasti – sen artisteja ovat muun muassa Arttu WiskariErika VikmanHesaÄijäPasi ja Anssi sekä Faija.
– Mökkitiellä ja Warnerilla on ollut huikeita yhteisiä onnistumisia ja liittomme on osoittautunut toimivaksi. Se on jo nyt poikinut lukuisia kulta- ja platinajulkaisuja ja olemme valmiit ottamaan askeleen seuraavalle tasolle, Warner Music Finlandin toimitusjohtaja Mark Fry jatkaa.
– Mökkitien Espoon tuotantotiimi yhdistettynä Kampin päädyn kokemukseen on osoittautunut juuri oikeanlaiseksi ympäristöksi artisteillemme. On suuri kunnia saada jatkaa osana Warner-perhettä. Ja tässä kohtaa voin puhua koko Espoon päädyn suulla, Mökkitie Recordsin toimitusjohtaja Olli Saksa iloitsee.
– On ollut hienoa seurata kuinka Olli Saksa ja Mökkitien luovat voimat Janne RintalaMika Laakkonen ja Arttu Wiskari ovat sinnikkäästi jatkaneet valitsemallaan tiellä, joka on vienyt heidät huipulle. Nyt voimme Artun menestyksen lisäksi iloita kokonaisen levy-yhtiön kanssa tehtävästä yhteistyöstä, Warner Music Finlandin kotimaisen puolen general manager Asko Kallonen sanoo.
Mökkitie Records perustettiin vuonna 2012 Arttu Wiskarin lyötyä itsensä läpi hittisingleillään Mökkitie ja Tuntematon potilas. Yhtiö on ollut mukana Wiskarin kaikkien albumien taustalla.
Mökkitie Records etsii koko ajan mielenkiintoisia uusia artisteja rosteriinsa. Pari vuotta sitten julkaistu seurantadokumentti Unelmia ja studiohommia avaa Mökkitie Recordsin ovet musiikkialan kulisseihin ja yhtiön arkeen. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.