Marjo Leinosen & Viranomaisten uusi single pitää pahan poissa

Hetken hiljaiseloa viettäneeltä rockyhtye Marjo Leinoselta & Viranomaisilta julkaistaan toinen pitkäsoitto 21.2.2020. Juurimusiikin rehevässä maastossa seikkaileva albumi Vanha Schäferi on väkevä rocklevy, joka pistää paatuneimmankin pikkurikollisen järjestykseen. Tänään julkaistava single Paha pysy pois johdattelee Marjo Leinosen tunnistettavan tulkinnan saattelemana tulevan levyn tiheään tunnelmaan, joka syntyy Sami Vettenrannan vääjämättömästä kompista, Miikka Paatelaisen kitaroinnista, Mitja Tuuralan bassotaiteilusta sekä Sami ”Kanttori Niemisen” kosketintulituksesta.
– Paha pysy pois on taisteluhenkinen rokkikappale, joka luo valmiuksia kohtaaman elämää pää kylmänä, mutta sydän lämpimänä. Kylmään, nälkään ja yleiseen ketutukseen löytyy varma vastaus rivienvälistä, eli asenteesta, kiteyttää Marjo Leinonen kappaleesta.
Marjo Leinosen & Viranomaisten edellinen albumi Uusi päivä julkaistiin 2006 ja levy sai hienon vastaanoton niin kriitikoilta kuin myös faneilta. Kirjavan uran tehnyt rocklaulaja Marjo Leinonen tunnetaan myös Balls-, Huff´n´Puff- ja Bigfeet & Lala-yhtyeistään sekä useista erilaisten artistien kanssa tekemistä yhteistöistään: Leinosen tulkintaa on kuultu esimerkiksi J.Karjalaisen, Maija Vilkkumaan, Asan ja Ismo Alangon levyillä. Leinonen on palkittu myös blues & roots –musiikin erikoispalkinto Jemmalla vuonna 2014

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.