Sampsa Astalalta tuplasinkku, jonka A-puoli Melodraamaa-biisi tarttuu kuin takiainen: – ”Tämä on sitä rockimpaa Sampsaa”

Viime vuoden lopulla Pauli Hanhiniemen ja Selkä Pulkkisen suomeksi sanoittaman En haluu vajoo -kappaleen  julkaissut Sampsa Astala lukeutuu maamme aktiivisimpiin uuden musiikin julkaisijoihin, ja nyt kuultavaksi tarjoillaan kaksi biisiä yhdellä iskulla! Melodraamaa -tuplasinkun ”A-puolelta” löytyy korvamadon lailla tarttuva julkaisun nimibiisi, ja höysteeeksi on laitettu sopivasti popedahtava Kaikki tai ei mitään  -biisi.
– Tämä on sitä rockimpaa Sampsaa, missä kaikuvat kasarirockin tunnelmat ja soundit, hän luonnehtii osuvasti.
Melodraamaa ja B-puolena julkaistava Kaikki tai ei mitään on tuotettu Sampsan omalla SMF-studiolla Sampsa Astala ja Qma orkesterin kanssa. Sampsa myös tuotti ja miksasi biisit itse.
– Olen aina ollut sellainen ’tee se itse -mies’, joten oli luontevaa tehdä kappaleet omin voimin. Vaikka välillä olen uiskennellut popimmissa vesistöissä, tämä nykyinen linja on sitä, mikä tuntuu luonnolliselta. Kun viitisen vuotta sitten aloitin oman suomenkielisen soolourani, niin ajatus oli tehdä melodista aikuisrokkia suomeksi. Tämä on nyt just sitä.
Astala julkaisee vanhan liiton musadiggarina ja vinyyylinkeräilijänä tämän päivän biiseistä myös 7-tuumaisen vinyylisinglen. 200 kappaleen käsin numeroitu painos julkaistaan ensi viikolla.
Sampsa julkaisee tästä eteenpäin uutta musiikkia aina parin kuukauden välein, ja vuosi huipentuu lokakuussa miekkosen ensimmäiseen omaan soololevyyn.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.