Herkkä indiepoptulokas Ville Veikka julkaisi uuden singlen ”Aina ku lähet”

"Artistius ja musiikin tekeminen tosissaan on aina ollut mulle unelma", Ville Veikka kertoo.

Ville Veikka on 22-vuotias Helsingissä asuva laulaja-lauluntekijä, joka julkaisi tänään uuden singlen ”Aina ku lähet”. Ville Veikan musiikissa tarinallinen lyriikka ja herkkä laulu yhdistyy indiehtäväksi ja koskettavaksi suomipopiksi. Aiemmin omakustannesinglen ”Olisinko onnellinen” julkaissut Ville Veikka on noussut jo mm. YleX:n Nosteessa-artistiksi sekä herättänyt muiden artistien ja tekijöiden kiinnostuksen. Uusi ”Aina ku lähet” -kappale syntyi yhteistyössä Joonas Angerian, Kalle Lindrothin ja Knipin kanssa:
– Mulle tekstien merkityksellisyys ja aitous on tärkeä arvo. Tällä kappaleella laulan pelosta, rakkaudesta ja siitä miten nämä kaksi voivat liittyä toisiinsa. Tiedän jo ensimmäisen julkaisun perusteella, että laulut alkavat elää omaa elämäänsä kun ihmiset pääsevät kuulemaan ja tekemään tulkintoja. Odotan erittäin innolla että pääsen kuulemaan mielipiteitä uudesta kappaleesta ja näkemään miten ihmiset reagoivat siihen, Ville Veikka kertoo.
Artistius ja musiikin tekeminen tosissaan on aina ollut mulle jonkunlainen unelma. Oon soittanut kitaraa jo ihan junnusta asti, mutta laulaminen tuli mukaan vasta paljon myöhemmin. Laulun yhdistäminen kitaran soittamiseen mahdollisti kaikenlaisen musiikillisen kokeilun ja aika nopeesti aloinkin siitä väsäilee mun ekoja biisejä. Ihan alkuun tein lyriikoita enkuks, mutta nopeesti tajusin et suomeks kirjottaminen on luonnollisempaa ja paljon aidomman tuntuista. Vaikka oon tehnyt jo paljon musiikkia, tämä julkaisu tuntuu vasta jonkun suuremman tarinan alulta. Erittäin hyvältä alulta!
Musan lisäksi mulle on erittäin tärkeätä ympäristöasiat ja ilmastonmuutoksen hillitseminen. Mä myös opiskelen näitä asioita yliopistossa ja haluan olla mukana ratkasemassa näitä ongelmia. Toivottavasi voin myös musiikilla tuoda näille asioille näkyvyyttä ja halua ratkaisuille, sanoo Veikka.
Ville Veikka valmistelee parhaillaan ensi vuoden alkupuolella julkaistavaa debyytti-EP:tä.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.