Mikko Saarelan muistometsään kiinnitettiin muistolaatta – Eppu Normaalin perustajajäsentä muistetaan kauniilla tavalla

Mikko Saarelan muistometsän alueelle on kiinnitetty muistolaatta. Kuva: Eppu Normaalin Facebook-sivut.

Eppu Normaali -yhtyeen alkuaikojen basisti, lauluntekijä  ja bändin nimen ideoinut Mikko Saarela oli suuri luonnonystävä ja koulutukseltaan biologi. Vaikeaan sairauteen vuonna 2019 60-vuotiaana menehtynyttä muusikkoa muistetaan nyt tavalla, joka varmasti ilahduttaisi miestä itseäänkin.
Metsissä retkeily oli Saarelan lempipuuhaa ja nyt hän on saanut oman muistometsän nuoruutensa kotikonnuille Ylöjärvelle. Luonnonperintösäätiö osti tammikuussa 2020 Ylöjärven kaupungilta puustoisen metsäalueen, joka perustettiin Mikko Saarelan muistometsäksi. Alueelle on 10. kesäkuuta kiinnitetty muistolaatta artistin muistoksi ja muistometsän maamerkiksi.
Muistometsä sijaitsee muutaman kilometrin päästä Ylöjärven keskustasta, joten siellä on nyt tarjolla rokkihenkistä rauhoittumista ja liikunnan iloa raikkaassa ilmassa. Eppu Normaali kertoi Facebook-sivuillaan, että Mastosvuoren alueella sijaitseva ”Mikon Metsä” on muuttumassa luonnonsuojelualueeksi. Bändi toivookin, että alueella vierailevat ihmiset kunnioittaisivat luonnonsuojelualuetta ja lähistöllä asuvia ihmisiä.
Muistometsän tarkemmat koordinaatit löytyvät oheisen linkin takaa ja alla olevasta kuvasta.

Mikko Saarelan muistometsän sijainti

 

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.