Rosita Luu on innoissaan uudesta albumijulkaisustaan: ”On hieno, huojentava ja sähköistynyt tunne”

Rosita Luu valittiin vuonna 2021 YleX:n tulevaisuuden tähtiä ennustavaan Läpimurto-listaukseen. Nyt hän on julkaissut Maaginen elävä -albuminsa. Rosita Luu eli Merita Berg on innoissaan albumin julkaisusta.
– On hieno, huojentava ja sähköistynyt tunne päästä antamaan uudet laulut ihmisille kuunneltavaksi! Uteliaisuudella ja ilolla odotan mitä tulevan pitää. Olen hyvin kiitollinen yhtyeellemme ja muille meitä tukeville merkittäville yhteistyötahoille: levy-yhtiömme Playground Music Finland sekä keikkamyyjämme Henri Tuunanen Alt Agency Managementiltä, jotka on pitäneet ”mopoamme” hienosti kasassa tämän pirullisen pandemiankin aikana, artisti sanoo.
Emma-ehdokkuuden sekä Indie Awards -ehdokkuuden Samettisuu-albumillaan saanut Rosita Luu on monipuolinen artisti, jonka albumeilla on kuultu kaikuja niin glam rockista, popista, elektrosta, soulista kuin kantristakin. Monipuolisuus ja uteliaisuus lauluntekijänä onkin yksi artistin tavaramerkeistä sanoitusten lisäksi. Lyriikoiden pohjavire on ihmisyyttä, erheitä ja isoja tunteita syvästi ymmärtävä, eikä Rosita Luun maailmassa mikään ole mustavalkoista tai pyhää.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.